Studio Avra: Η σωστότερη στιγμή να αποκτήσεις κάτι επώνυμο είναι τώρα, γιατί έχει εκπτώσεις!

Στο Studio Avra θα βρεις εκείνα τα επώνυμα κομμάτια που ονειρεύεσαι τόσο καιρό με 30% έκπτωση! Εκείνο το μποτάκι που δεν λέει να βγει από το μυαλό σου και θα ταιριάζει τέλεια με τα ρούχα σου, εκείνη την τσάντα που τόσο θέλεις να κρατάς κάθε μέρα, εκείνες τις μπότες που ερωτεύθηκες χθες βράδυ… MM6 Maison Margiela, KATHARINE HAMNETT LONDON, VANESSA K, DIGITARIA… 

Μόδα. Αυτό το ιδιαίτερο “κάτι”. Δημιουργία, διαφορετική σκέψη, ιδιαίτερη οπτική. Στιλ. Που ξεχωρίζει, που δεν περνά απαρατήρητο, που ντύνει την προσωπικότητά σου και σε συστήνει στο περιβάλλον σου χωρίς να πεις κουβέντα. Αυτό αγαπώ στην επώνυμη μόδα: σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς μοναδικά, με τις δικές σου “λέξεις”, να φτιάξεις δικές σου προτάσεις που θα υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά σου. 

Και τώρα, είναι μια καλή ευκαιρία, να ψωνίσεις, να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου κομμάτια που θα εκφράσουν τον εαυτό σου. Ξέρω, αυτές τις μέρες, υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχουμε το κέφι που είχαμε άλλες χρονιές. Το καταλαβαίνω. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να επενδύσεις σε κομμάτια που θα φοράς για πάντα, να κάνουμε αγορές που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο της ντουλάπας μας. Εγώ αυτό κάνω. Εκμεταλλεύομαι τις εκπτώσεις και αποκτώ ιδιαίτερα, ποιοτικά, επώνυμα κομμάτια που θα έχω και θα φοράω για πολύ καιρό. Μπορεί όχι τώρα, αλλά σύντομα. Το στιλ τους, το ύφος τους θα παραμείνει επίκαιρο. Ω ναι! Η εποχή ευνοεί το έξυπνο shopping και τις στιλιστικές επενδύσεις. 

Αν αγαπάς τη μόδα, αν σέβεσαι τη σχεδιαστική δημιουργικότητα κι αν αυτό που πάντα αναζητάς είναι να διαφέρεις, τότε θα γνωρίζεις και το Studio Avra. Σίγουρα θα το ξέρεις. Μας ντύνει εδώ και 46 χρόνια. Έχει βαθιά γνώση της μόδας και των τάσεων και είναι από τα λίγα καταστήματα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις σου. Πίστεψέ με! Οι άνθρωποι που το συνθέτουν, αγαπούν αυτό που κάνουν, είναι αφοσιωμένοι σε αυτό το σχεδιαστικό υπερθέαμα που λέγεται μόδα και αυτό τους κάνει να διαφέρουν.   

Βασισμένο στη φιλοσοφία  του personal shopping, θεωρώντας τη μόδα ως παγκόσμια γλώσσα που υπερβαίνει τα όρια της Ελλάδας και της Ευρώπης, μελετά τις διεθνείς τάσεις και προσφέρει επιλεγμένα outfit μέσα από μια ιδιαίτερη εμπειρία αγοράς. Σε έναν ξεχωριστό χώρο μίνιμαλ αισθητικής, παρουσιάζονται μοναδικές δημιουργίες των brand MM6 Maison Margiela, KATHARINE HAMNETT LONDON, VANESSA K, DIGITARIA και είναι το σωστό timing να κάνεις μια διαδικτυακή βόλτα, μιας και θα βρεις κομμάτια που θέλεις με 30% έκπτωση. Για ρίξε μια ματιά εδώ!

Θα το βρεις στην οδό Ιοφώντος 14, στην περιοχή Caravel. Θα το βρεις όμως και στον υπολογιστή σου, στο κινητό σου, εδώ… Τα βράδια, τη μέρα… Ναι, μένουμε σπίτι και βολτάρουμε στα on line καταστήματα για να ξεχαστούμε, για να νιώσουμε όμορφα, για να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας. Για πες! Δεν είναι μαγική η στιγμή όταν χτυπάει το κουδούνι και σου έρχεται το μαγικό κουτάκι που το ανοίγεις και μέσα έχει αυτό που τόσο πολύ θέλησες; Αξεπέραστη στιγμή. 😉

Για να δεις περισσότερα κομμάτια με το γούστο και την αισθητική του Studio Avra κάνε “κλικ” εδώ

 

Read More

And More