Styling tips για να μετατρέψεις τα casual ρούχα σου σε party look!

Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές, θα μείνουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας, δεν θα έχουμε εξόδους, πάρτι και όλα αυτά τα λαμπερά ρεβεγιόν του παρελθόντος, αλλά θα έχουμε γιορτινή διάθεση και θα το απολαύσομε όσο μπορούμε!

Αφού θα μένουμε σπίτι, μπορούμε (όσες θέλουν) να κρατήσουμε και ένα πιο casual ύφος στην εμφάνισής μας, αλλά πάντα με την σωστή δόση glam.

Σήμερα θα δούμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα, με φωτογραφίες από it girls που ακολουθούμε και αγαπάμε για το στιλ τους, οι οποίες φοράνε κομμάτια basic πού όλες έχουμε στην ντουλάπα μας, με ένα γιορτινό ύφος και μας δίνουν σούπερ προτάσεις για τις φετινές γιορτές!

Tζιν παντελόνι

@chamillecharriere

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις με το τζιν σου είναι να το συνδυάσεις με ένα sexy body και να του δώσεις έτσι μία πιο festy εικόνα.

@leoniehanne

Τα top που έχουν παγιέτες συνδυάζονται τέλεια με το τζιν και αν προσθέσεις και λαμπερά αξεσουάρ είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν.

@tesshell

Αν πάλι δεν είσαι fan της παγιέτας μπορείς να παίξεις με χρώμα στο top και να συνδυάσεις στιλάτα παπούτσια και μικρή ιδιαίτερη τσάντα.

Μαύρο παντελόνι

@chamillecharriere

Το μαύρο σου παντελόνι χρειάζεται ένα top με ένα ώμο και sexy πέδιλα και αλλάζει εντελώς ύφος.

@chamillecharriere

Ενα bustier σε nude απόχρωση θα απογειώσει το κλασικό σου μαύρο παντελόνι. Συνδύασε το με party τσάντα και sexy πέδιλα.

@tesshell

Τα leopard μποτάκια θα δώσουν γιορτινό ύφος στο κλασικό μαύρο παντελόνι ενώ το λευκό πουκάμισο και η κόκκινη τσάντα θα ολοκληρώσουν με cool ύφος το σύνολο σου.

Φορέματα

@arivere

Ενα μαύρο απλό φόρεμα με ένα metallic φουλάρι και statement παπούτσια αλλάζει αμέσως ύφος και γίνεται όσο εορταστικό θες.

@annelauremais

Mια ζώνη με αλυσίδα και πέρλες θα δώσει στο casual φόρεμα σου αέρα από catwalk!

@ariviere

Την αγαπημένη σου υφασμάτινη φούστα μπορείς να την συνδυάσεις με ένα δαντελένιο πουκάμισο και να της αλλαξεις αμέσως look.

@tesshell

To τζιν σου shorts θα το σετάρεις με ένα ruffled πλεκτό και mules για να γίνει πιο εορταστικό.

@chamillecharriere

Στο απλό λευκό λατρεμένο σου t-shirt πρόσθεσε πολλά κοσμήματα με πέρλες και δώστου με μία κίνηση party style.

@mercer7official

Στην κλασική σου ζακέτα πρόσθεσε πολλά χρυσά κοσμήματα και απογείωσε την σε κομμάτι για ρεβεγιόν!

 

Read More

And More