Site icon TLIFE

Styling tips: Πως ντύνεσαι τώρα που ο καιρός αλλάζει!

Έχουμε ήδη μπει στο φθινόπωρο για τα καλά και ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει… διαθέσεις. Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα στοιχεία που θα αντιμετωπίζουμε από εδώ και στο εξής. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε το στυλ μας. Ιδανικά θέλουμε να παραμείνουμε στιλάτες ακόμη και στην… βροχή!

Σίγουρα δεν έχει αρχίσει το πολύ κρύο ακόμη, παρ’όλα αυτά με αυτό το θέμα θα σε προετοιμάσω για τις αλλαγές που θα έρθουν. Θα απολαύσεις το μοναδικό στυλ των influencers και θα δεις πώς αυτές ντύνονται όταν βρέχει ή όταν δεν έχει καλό καιρό. Έτσι, θα είσαι πανέτοιμη για στιλάτες εμφανίσεις, ακόμη και όταν ο καιρός… είναι στα χειρότερα του.

Ο κακός καιρός δεν σε προδιαθέτει για πολύ styling, παρόλα αυτά ποτέ δεν πρέπει να χάνεις την διάθεση σου. Ακόμη και όταν όλα είναι μουντά, εσύ μπορείς με την εμφάνιση σου να κάνεις την διαφορά.

Δες, λοιπόν, τις επιλογές μου και την επόμενη φορά που έξω θα έχει κακό καιρό εσύ θα βάλεις το πιο ωραίο σου look!

Enjoy!

@ariviere

Τα mini δεν είναι απαγορευτικά όταν ο καιρός αλλάζει, αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ fresh σύνολο! Συνδύασε μία φούστα με μπότες μέχρι το γόνατο αλλά μην βάλεις καλσόν, αφήνοντας τα πόδια σου να φαίνονται ελκυστικά. Επίσης αντί για πουλόβερ, επέλεξε πουκάμισο συνδυάζοντας το με ένα ζεστό πανωφόρι.

@aylin_koenig

Το κολάν είναι μία πολύ καλή λύση για τις βροχερές μέρες. Σε κρατάει άνετη και ζεστή. Το συνδυάζεις με μποτάκια και έτσι κρατάς το στιλ σου, έχοντας μία ευέλικτη εμφάνιση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αντί για ένα συμβατικό πανωφόρι, συνδύασε ένα σακάκι και από πάνω ένα πουλόβερ για extra ζέστη.

Κάνε layering σε πανωφόρια για stylish look όταν βρέχει. Φόρεσε δύο jacket μαζί, όπως ένα τζιν jacket και ένα army jacket,  το ένα πάνω από το άλλο δίνοντας στο σύνολο σου το twist που θες. Απέφυγε το μαύρο παντελόνι και δώσε χρώμα με ένα χακί.

Το χρώμα δίνει αμέσως στιλ τις βροχερές μέρες. Διάλεξε έντονο χρώμα όπως μωβ. Μην μείνεις σε παλτό η μπουφάν αλλά επέλεξε μία κάπα που είναι επίσης τέλεια για την βροχή και έτσι ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα με ένα look σαν αυτό!

αδιάβροχα μπορούν να γίνουν το κομμάτι που θα απογειώσει μία εμφάνιση όταν βρέχει. Αρκεί ένα στιλάτο rain coat που θα το συνδυάσεις με ένα basic σύνολο όπως το τζιν σου και μποτάκια ώστε να παραμείνεις so cool!

Ποιος είπε ότι το λευκό είναι don’t όταν βρέχει! Εδώ με ένα χρωματιστό πανωφόρι όπως το πράσινο δημιουργεί ένα υπέροχο σύνολο που ξεχωρίζει και κυρίως μας φτιάχνει την διάθεση.

Το basket hat είναι ίσως το πιο ωραίο αξεσουάρ για τις βροχερές μέρες! Αμέσως το σύνολο σου κάνει  update και εκτός από στιλάτη είσαι και προστατευμένη από την βροχή! Επίσης είναι τόσο μεγάλη τάση που θα το φοράς όλες τις μέρες.

Τα αρβιλάκια είναι ένα παπούτσι που οι περισσότερες έχουμε οπότε ας το εκμεταλλευτούμε. Συνδύασε το με ανατρεπτικό τρόπο όπως εδώ με δερμάτινη φούστα και oversized σακάκι χωρίς καλσόν και ντύσου όπως οι influencers.

Οι κάλτσες είναι μία πολύ stylish πρόταση που θα σου ανανεώσουν την εμφάνιση με μία απλή κίνηση. Διάλεξε ένα ζευγάρι μέχρι το γόνατο και συνδύασε τις με oxfords σε ένα preppy style με μία ωραία πλισέ φούστα, ρομαντικό πουλόβερ και vintage style δερμάτινο σακάκι!

@sandrasemburg

Ένα κουστούμι είναι πάντα Do! Tις βροχερές μέρες φόρεσε το με δερμάτινα μποτάκια, απλά διάλεξε ένα σε χαλαρή γραμμή δίνοντας στο look την άνετη αίσθηση που θες και ταιριάζει στις βροχερές μέρες.

@sandrasemburg

Χρώματα που φτιάχνουν την διάθεση και ανεβάζουν το στιλ σου. Πορτοκαλί και μπεζ είναι επιλογές που ταιριάζουν μεταξύ τους και θα δώσουν στην εμφάνιση ωραίο αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς το colorful style τις βροχερές μέρες σκέψου ότι όλες θα φορέσουν μαύρα και εσύ κάνε την διαφορά.

@sandrasemburg

Οι γαλότσες είναι αξεπέραστη επιλογή και ο συνδυασμός τους με καμπαρντίνα ένα must look για την βροχή. Εδώ την διαφορά κάνει το καπέλο που σίγουρα θα απογειώσει την εμφάνιση σου. Διάλεξε ένα σε κλασική γραμμή και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το rain look σου.

Φωτογραφίες Getty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr