Tα ανοιξιάτικα παπούτσια που βλέπουμε περισσότερο τώρα στο Instagram

Τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας. Είναι η εμμονή μας, το ευαίσθητο και ταυτόχρονα δυνατό σημείο μας. Οι οίκοι και οι σχεδιαστές μάς έχουν δείξει εδώ και καιρό τι θα “ντύσει” τα πόδια μας την ερχόμενη σεζόν, αλλά εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τα street style trends που μεταφέρουν τις τάσεις στους δρόμους και μας δίνουν ιδέες για καθημερινές στιλάτες εμφανίσεις.

Ο καιρός επιτέλους έφτιαξε, και εσύ δεν βλέπεις την ώρα να απαλλαγείς επιτέλους από τα κλειστά παπούτσια και να φορέσεις τα αγαπημένα σου ανοιξιάτικα -όχι απαραίτητα ανοιχτά αμέσως, αλλά πιο μαλακά, πιο ανοιχτόχρωμα, διαφορετικά γενικώς. Μάλιστα οι πιο τολμηρές που δεν πτοείστε από το κρύο μπορείτε να τα δοκιμάσετε και τώρα αμέσως, αλλά για όλες τις υπόλοιπες εμείς θα κάνουμε μία βόλτα και θα δούμε τι φοράνε ήδη τα It girls στο Instagram και έτσι θα ετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα επόμενα spring outfits σου φορώντας τα πιο hot ανοιξιάτικα παπούτσια.

@naaomiross

Τα sneakers παραμένουν αγαπημένη επιλογή και την άνοιξη και πως να λείψουν άλλωστε αφού τα casual ντυσίματα συνεχίζουν να είναι τα πιο δημοφιλή λόγω covid. Προτίμησε λευκά δερμάτινα για πιο spring mood.

@carodaur

Mποτάκια σε λευκό χρώμα για να δώσεις με μία κίνηση άλλον αέρα ακόμη και στο πιο συνηθισμένο denim look σου. Το τακούνι είναι σχετικά χαμηλό και έχουν ankle κόψιμο.

@wethepeoplestyle

Slingbacks: το στιλάτο σχέδιο που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και τώρα την άνοιξη ολοκληρώνει με τον πιο κομψό τρόπο τα crop παντελόνια μας.

@louloudesaison

Μules σε ανοιχτό χρώμα ή λευκά θα συνδυάσουν και φέτος την άνεση με την high fashion αισθητική. Δημιούργησε minimal σύνολα με αυτά και κλέψε τις εντυπώσεις.

Τα loafers αλλάζουν χρώμα και γίνονται λευκά για να αλλάξει και το ντύσιμό σου σε πιο ανοιξιάτικο.

@blancamiro

Βrogues σε vintage style συνδυάζονται με ρομαντικά πουκάμισα και floral παντελόνια σε style που φέρνει την άνοιξη.

@anoukyve

Τα κλασικά σου loafers δεν χάνουν την αξία τους τώρα αφού είναι και η πρώτη σου επιλογή αν θες να βάλεις flat shoes.

@anoukyve

 Tα πάνινα sneakers είναι πάντα ψηλά στο ανοιξιάτικο styling και φέρνουν teen mood στην εμφάνισή μας.

Μπαρέτες για στιλάτες εμφανίσεις με φορέματα ή παντελόνια βλέπουμε πολύ τώρα στο Instagram και μας αρέσει πολύ.

Κλασικές μπαλαρίνες σε χρώμα ή denim ύφασμα γιατί κάποιες αξίες είναι ανεκτίμητες στο ανοιξιάτικο styling.

Read More

And More