Tα καλύτερα site για να πουλήσεις τα παλιά σου ρούχα online

Αν ανακάλυψες στην ντουλάπα σου τόσο καιρό στην καραντίνα κομμάτια που δεν φοράς πια αλλά έχουν αξία και σκέφτεσαι να τα πουλήσεις τότε σου έχω το τέλειο αρθρο!Μια διαδικασία που αν δεν την έχεις ξανακάνει ίσως σου φανεί περίπλοκη, όμως δεν είναι, καθώς υπάρχουν πολύ εξελιγμένα site για να μπεις και να προωθήσεις τα κομμάτια που θες να πουλήσεις, με εύκολο τρόπο και τις περισσότερες φορές χωρίς κάποιο μεγάλο κόστος!

eBay

Iδανικό για επώνυμα ρούχα. Εδώ μπορεί να πουλήσει μέχρι 20 κομμάτια δωρεάν, μετά από αυτό υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση 0.36€ ανά τεμάχιο. Η τακτική που δουλεύει είναι αγόρασε το τώρα και όχι δημοπρασία. Αν πουλήσεις τα ρούχα σου, κρατάει 10% προμήθεια και η χρέωση γίνεται συνολικά μία φορά τον μήνα

Vestiaire Collective

Εδώ μπορείς να πουλήσεις μόνο ρούχα σχεδιαστών. Αναλαμβάνει να πιστοποιήσει ότι πουλάς αυθεντικό κομμάτι, το ανεβάζεις μόνη σου και παίρνεις 80% από την πώληση ή το στέλνεις και το φωτογραφίζουν-ανεβάζουν  αυτοί και παίρνεις 75%.

Depop

Πολύ διαδεδομένο στους χρήστες του instagram, το χρησιμοποιούν κυρίως influencers για να πουλήσουν τα ρούχα τους τους, κραταέι 10% προμήθεια από κάθε πώληση, και τα παίρνει κατευθείαν μόλις γίνει.

Asos Markeplace

Ιδανικό για vintage κομμάτια,  μπορείς να έχεις ανεβάσει συγχρόνως 15 κομμάτια, το κυριότερο εδώ είναι ότι πρέπει όλα να έχουν άριστη ποιότητα και φωτογραφημένο πάνω σε άνθρωπο.

 

Etsy

Είναι μόνο για vintage ή για ρούχα που έχεις φτιάξει εσύ, χρεώνει 6% για την όλη διαδικασία και είναι αρκετά διαδεδομένο για τα diy κομμάτια που πωλούνται.

Read More

And More