Tα παπούτσια που φοράμε άνετα στα νησιά

Οι διακοπές έχουν ένα συγκεκριμένο dress code, που στηρίζεται στην άνεση και στην απλότητα. Μακριά από αυστηρές φόρμες και οτιδήποτε μας θυμίζει πόλη, τα πράγματα γίνονται απλά, τα υφάσματα αέρινα, τα χρώματα έντονα και τα παπούτσια πιο… minimal.

Τα σανδάλια κυριαρχούν, διότι τα φοράς και στην πλαζ και στο σοκάκι το βράδι, οπότε ναι είναι το νούμερο 1 σε επιλογές. Αμέσως μετά οι σαγιονάρες και βεβαίως οι εσπαντρίγιες.

Μην πάρεις πολλά ζευγάρια μαζί σου, ένα ζευγάρι για την θάλασσα και ένα για βράδυ, σε αυτή την λογική που σου έγραψα είναι αρκετά! Ας δούμε λοιπόν σήμερα μερικά super look με καλοκαιρινά παπούτσια ιδανικά για διακοπές. 

@olivecooke

Τα κλασικά σανδλάλια φέτος έχουν βγει σε ψάθινο ύφος και είναι τέλεια για τις διακοπές.

Τα slides ανήκουν στην κατηγορία all day αφού τα φοράς στην ακρογιαλιά με τα beach look σου και βεβαίως και το βράδυ με φορέματα.

@ariviere

Τα μαύρα σανδάλια επίσης είναι κομμάτι για όλες τις περιστάσεις, και παίζεις με το δέσιμο τους χαμηλά στον αστράγαλο μέχρι την μέση της γάμπας.

Τα κλασικά camel επίσης σανδάλια είναι αξεπέραστη επιλογή και πάνε πολύ με το boho ύφος που συνήθως έχουν τα look στα νησιά.

@monikh

Η λευκή σαγιονάρα έκανε πέρσι την εμφάνιση της εκτός παραλίας με φορέματα και φέτος διατηρεί αυτή την υψηλή θέση για island looks.

@zinafashionvibe

Tα platform σανδάλια έχουν φέτος μεγάλη δυναμική και δίνουν στιλ αλλά και λίγο περισσότερο ύψος αν το θες.

@vikyandthekid

Οι σαγιονάρες με πλατφόρμα είναι από την αρχή του καλοκαιριού το παπούτσι που φοράνε παντου οι influencers και σίγουρα θα το πάρουν και στο νησί.

@belenhostalet

Τέλος οι εσπανρίγιες έχουν αυτό το θυληκό στοιχείο που θες για τις διακοπές σου και σιγουρα θα τις χαρείς και φέτος στα νησιά.

 

 

 

Read More

And More