Tα sneakers που φορούν όλες οι Ισπανές influencers -αλλά και οι royals- έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα (κι έχουν ήδη λίστα αναμονής!)

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για sneakers. Την άνοιξη, όλες είμαστε σε αναζήτηση για το πιο άνετο και στιλάτο σχέδιο που θα φοράμε κυριολεκτικά όλη την ημέρα! Πού όμως θα ανακαλύψουμε τα It-sneakers που τα έχουν όλα, που φέρνουν δηλαδή κοντά άνεση, στιλ, σωστό σχεδιασμό και βιώσιμη φιλοσοφία; Σου έχω τέλεια νέα! Υπάρχει αυτό το αθλητικό, και θα το βρεις και στην Ελλάδα!

Υπάρχει μία ισπανική εταιρεία που προσφέρει όλα αυτά χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην κομψή αισθητική, φέρνοντας την επανάσταση στο city style. Η Yuccs γεννήθηκε το 2018 από τον Pablo Mas, με στόχο να φέρει την επανάσταση στον τομέα των υποδημάτων. Το brand έκανε χαμό στην Ισπανία. Και ακόμα κάνει. Και επιτέλους φτάνει στην Ελλάδα! Ο Pablo Mas ήθελε να σχεδιάσει το πιο άνετο sneaker που είχε δημιουργηθεί ποτέ και τα κατάφερε!

 

Η Yuccs έκανε αμέσως τη διαφορά με τη χρήση ιδιαίτερων υλικών. Αφήνοντας πίσω τα γνωστά δέρματα και τα συνθετικά, ο εμπνευστής αυτής της εναλλακτική sneaker συλλογής έφερε την ανατροπή με νέα eco υλικά: Merino wool, Bamboo, grape leather και ζαχαροκάλαμο. Έτσι, δημιουργήθηκαν τα αθλητικά παπούτσια που φροντίζουν την υγεία του ποδιού, φέρνουν επανάσταση στο περπάτημα και που τα έχουν λατρέψει οι Ισπανοί fashionistas και όχι μόνο! Η σύγχρονη γυναίκα, που πρέπει να συνδυάσει δουλειά, σπίτι και παιδιά, χωρίς όμως να ξεχάσει ότι πρέπει να έχει κοινωνική ζωή και, παράλληλα, να φροντίσει και τον εαυτό της βρήκε τον κατάλληλο σύμμαχο! Τα Yuccs θα την πάνε παντού. Αν είσαι μητέρα, ξέρεις ήδη ότι πρέπει να βρίσκεσαι παντού –όπως ακριβώς και τα Yuccs– να τρέξεις για όλους και για όλα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τα ρούχα σου, τα όμορφα και άνετα Yuccs σου όμως δεν θα χρειαστεί να τα αλλάξεις!

Είναι με διαφορά τα αγαπημένα της ισπανικής βασιλικής οικογένειας! Ο βασιλιάς Φελίπε VI, που θεωρείται ένας από τους πιο καλοντυμένους βασιλείς, συνδυάζει πολύ συχνά με το off duty style του αυτά τα sneakers.Ο ισπανικός βασιλικός οίκος είναι τακτικός πελάτης του brand και πλέον είναι σύνηθες να βλέπουμε τους  Ισπανούς Royals να φορούν Yuccs.

Όλη μέρα άνεση με καινοτόμα υλικά!

Οι συλλογές της Υuccs ξεχωρίζουν γιατί, πέρα από τα υπέροχα fashionable σχέδια, προσφέρουν 24hour άνεση με πρωτοποριακά υλικά! Η νέα σόλα που είναι εξαιρετικά ελαφριά σε σχέση με οποιοδήποτε παρόμοιο μοντέλο στην αγορά, κάνει το Yuccs sneaker ευέλικτο και εξαιρετικά άνετο, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι περπατάς πάνω σε σύννεφα!

Επίσης, η ελαφριά πλατφόρμα που έχουν τα σχέδια της Yuccs, βοηθάει αυτά τα sneakers να πάρουν όλο και πιο κεντρικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας, αφού προσφέρει αυτά τα επιπλέον εκατοστά που προηγουμένως μόνο τα τακούνια μπορούσαν να προσφέρουν.

Τα φυσικά υλικά και τα αντιβακτηριακά υφάσματα ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και διατηρούν το πόδι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Τα sneakers είναι απίστευτα μαλακά και εύκαμπτα!

Τα αθλητικά της παπούτσια της Υuccs κατασκευάζονται με παραδοσιακές τεχνικές, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή καινοτομία για να επιτευχθούν διαχρονικά, κομψά υποδήματα, που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο. Συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα, από  cargo παντελόνια μέχρι ρομαντικά φορέματα. Αυτά τα sneakers έχουν φέρει ένα νέο αέρα στο street style και σίγουρα θα γίνουν τα νέα it-sneakers.

Αν, λοιπόν, θες για φέτος ένα ζευγάρι sneakers με eco friendy σχεδιασμό και μοναδική άνεση ή ψάχνεις το τέλειο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας, τότε μπες στο www.yuccs.eu και επίλεξε το αγαπημένο σου μοντέλο. Μέχρι τις 5 Μαîου έχεις και την καλύτερη δυνατή τιμή: 15€ έκπτωση αν αγοράσεις ένα ζευγάρι και 40€ έκπτωση (!) αν αγοράσεις 2. Και έχεις 30 ημέρες για να τα δοκιμάσεις και να δεις ότι είναι ιδανικά για σένα, με δωρεάν αποστολή και επιστροφή.

Τα αθλητικά παπούτσια Υuccs φέρνουν την επανάσταση στο περπάτημα και τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να τα δοκιμάσεις και εσύ!