Trend Alert!

Tα top της φετινής σεζόν είναι πολύ sexy

Δεν είναι μυστικό ότι τα bralettes έχουν απογειωθεί τα τελευταία χρόνια και ο στιλάτα κορίτσια έχουν ξεχάσει τα ενισχυμένα σουτιέν, προτιμώντας το φυσικό αλλά sexy ύφος που δίνουν τα bralettes. Tα σχέδια για τα φετινά top είναι επηρεασμένα από τα bralettes και τα γυναικεία εσώρουχα.

Τα σχέδια που είδαμε είναι πολλά. Mε δαντέλα, με λεπτές ή πιο μεγάλες τιράντες, μονόχρωμα, με μοτίβα, πολύ μικρά ή σαν bustier, είναι sexy και συνδυάζονται άψογα με τα καλοκαιρινά ρούχα που έχουν αέρινες γραμμές. Ενώ το μέγεθος και το ύφος τους κάνει underwear, δεν φοριούνται  μέσα από τα σύνολα, αλλά γίνονται «μέρος» της καλοκαιρινής μας ενδυμασίας δίνοντας sexy ύφος. Σχεδιαστές όπως o Jacquemus, οι Dolce & Cabbana, η Alberta Ferretti έδωσαν στο bralette τον ρόλο του top αυτήν τη σεζόν και αν θες μπορείς να το τολμήσεις!

Ας δούμε πως μας το προτείνουν οι οίκοι και ας βάλουμε αυτό το super top στην καλοκαιρινή μας ντουλάπα!

Ο Jacquemus συνδυάζει λευκό bralette με τα ψηλόμεσα παντελόνια του και η σιλουέτα αποκτά το sexy summer style που θέλουμε με μία κίνηση.

Ο οίκος Etro δημιουργεί resort look με sexy top και κάπρι παντελόνι που έχουν τα ίδια μοτίβα.

O Versace απογειώνει το καλοκαιρινό mood με υπέροχα στολισμένα top και χαμηλόμεσες φούστες με sexy cuts.

Dolce & Cabbana λατρεύουν τα bustier και τα top που μοιάζουν με lingerie εδώ και χρόνια, ενώ φέτος τα συνδυάζουν με ποδηλατικές βερμούδες για new style

Read More

And More