Ted Baker: H νέα κομψή συλλογή που έχει κερδίσει ήδη τις Ελληνίδες celebrities

Oι Ελληνίδες celebrities είναι για μας έμπνευση, με τις επιλογές τους και τις στιλάτες εμφανίσεις τους. Κυρίως επειδή, όσο μπαίνουμε σε χειμερινό mood, θέλουμε να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά. Η φθινοπωρινή συλλογή Ted Baker περιλαμβάνει εντυπωσιακά ρούχα, midi φορέματα, παλτό, φούστες και παντελόνια σε άνετες γραμμές, φτιαγμένα για ανεπιτήδευτα looks. Δεν είναι τυχαίο που γυναίκες με ξεχωριστό γούστο όπως η Genevieve Majari, η Σμαράγδα Καρύδη και η Μυρτώ Κάζη εντόπισαν στην Ted Baker collection τα κομμάτια που για φέτος έγιναv τα αγαπημένα τους και που προσδιορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια!

Genevieve Majari

Mια γυναίκα που ξεχωρίζει για το προσωπικό της στιλ: ένας συνδυασμός δυναμικότητας και avant garde αισθητικής. Η Genevieve λατρεύει το sequin φόρεμα της Ted Baker που έχει wrap γραμμή και μας βάζει στο εορταστικό κλίμα, που φέτος θα είναι διαφορετικό αλλά σίγουρα θα έχει μία μικρή δόση λάμψης. Τα φορέματα με μεταλλικές υφές και χρυσές πολυτελείς λεπτομέρειες, με έμπνευση από disco, που κυριαρχούν και φέτος στην συλλογή της Ted Baker, σε προετοιμάζουν για μία πιο festy περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγο. Η συλλογή Τed Baker, αποπνέει την αίγλη που χρειάζεται κάθε look τα Χριστούγεννα και φωτίζει τη θηλυκότητα με την απαραίτητη λάμψη για εκθαμβωτικές και ανεπιτήδευτες εμφανίσεις. Κάν’ το όπως η Genevieve και κλέψε τις εντυπώσεις!

Σμαράγδα Καρύδη

Σε αυτήν τη συλλογή, όπου πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά τα coordinated σύνολα σε τόνους χακί, η Σμαράγδα Καρύδη ανακάλυψε το σύνολο που δίνει 24ωρη κομψότητα. Απλά λατρεύουμε αυτό το military πουκάμισο. Η στιλάτη ηθοποιός παραδίδει μαθήματα κομψότητας σε ένα look που μπορείς να φοράς όλη μέρα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι νέα συλλογή της Ted Baker εξασφαλίζει σε όλες εμάς άνετα σύνολα που δημιουργούν μία απροσδόκητη διάθεση ανανέωσης!

Μυρτώ Κάζη

Tα παλτό έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής για να ολοκληρώσουν κάθε outfit της σύγχρονης γυναίκας, με ένα καινούριο αριστοκρατικό τρόπο. Εδώ, η Μυρτώ Κάζη δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει το best seller της Τed Baker, ένα παλτό που ντύνει με τον καλύτερο και πιο ζεστό τρόπο κάθε σου μέρα και που θα βρεις και που θα βρεις σε πολλά διαφορετικά στιλ και χρώματα. Σε camel για όσες αγαπούν το minimal look, σε κόκκινο για εντυπωσιακές εμφανίσεις και σε navy για all time classic look!

 Τα διαχρονικά floral φορέματα της Ted Baker δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα! Φέτος τα βολάν και οι αέρινες γραμμές δίνουν στη συλλογή άλλον αέρα και βλέπουμε ότι, φορώντάς τα, αναβαθμίζεις εύκολα τα καθημερινά σου σύνολα. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο και ακολούθησε τα tips της Μυρτώς Κάζη για every day κομψότητα, συνδυάζοντάς τα με μποτάκια το πρωί ή chic πέδιλα το βράδυ.

Από τη νέα συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα αξεσουάρ, που περιλαμβάνουν προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Τσάντες που φοριούνται σταυρωτά, φτιαγμένες από απαλό δέρμα και σουέντ, φάκελοι με αριστοκρατικές λεπτομέρειες, αλλά και bucket τσάντες με αφαιρούμενη αλυσίδα —όλα τα items που χρειάζονται για να βαδίσουμε προς το χειμώνα με στιλ.

Η Ted Baker συλλογή δίνει στο στιλ της σύγχρονης γυναίκας τον αέρα που χρειάζεται, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της. Οι Ελληνίδες celebrities την έχουν ήδη λατρέψει. Εσύ;

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A. 212 00 03 710

Μπορείτε να τα βρείτε online στα: squareshop.gr και notos.gr