Ted Baker: H συλλογή που φοράνε ήδη οι διάσημες έχει όλα όσα θέλεις για τέλειο χειμερινό στιλ

Οι σχεδιαστές και οι μεγάλοι οίκοι φέτος αντιμετώπισαν τη σεζόν με αισιοδοξία. Μετά την καραντίνα, η μόδα θέλει να φέρει νέο αέρα και να μας εμπνεύσει ξανά. Η Ted Baker ακολούθησε αυτήν την παγκόσμια τάση και η νέα της συλλογή βλέπει την καθημερινότητα με μία φρέσκια ματιά!

Η έμπνευσή για τη Fall/Winter κολεξιόν έρχεται από τα πρωτοποριακά 60s και τα επαναστατικά 70s, δεκαετίες που άλλαξαν τη μουσική, την τέχνη και τη μόδα. Με επιρροές από τα κινήματα της northern soul και του youthquake και με αέρα ανανέωσης, η Ted Baker παρουσιάζει την πιο αυθεντική, youthful και fun συλλογή της.

Ήδη οι διάσημες Ελληνίδες που ξεχωρίζουν για το στιλ τους αγάπησαν αυτήν την collection και φοράνε τα best seller ρούχα της συλλογής, δίνοντάς μας έμπνευση. Ας ανακαλύψουμε μαζί τα κομμάτια-κλειδιά που φέτος θα βρεις στην Ted Baker και θα σου χαρίσουν το απόλυτο χειμερινό στιλ.

Παλτό

Τα κλασσικά go-to κομμάτια, όπως ένα μάλλινο παλτό, είναι απαραίτητα για όλον τον χειμώνα, αλλά πλέον θέλεις να έχουν μία διάθεση διαφορετική. Φέτος η Ted Baker μεταμορφώνει κλασικά σχέδια και δημιουργεί εντυπωσιακά παλτό, όπως αυτό που επέλεξε η ‘Eβελυν Καζατζόγλου για το ταξίδι της στην Αγγλία, με cape effect, που το συνδύασε άψογα με καπέλο και δερμάτινα γάντια. Απλά τέλειο!

Πλεκτά

Τα πλεκτά σύνολα αποτελούν τη «στολή» μας για τον χειμώνα, αλλά θέλουμε να έχουν ένα παιχνιδιάρικο twist, ώστε να τα φοράμε όλη την ημέρα. Το ασπρόμαυρο σύνολο που επέλεξε η Eυγενία Σαμαρά έχει όλα αυτά που θέλουμε: άνεση, στιλ αλλά και τέλειο ύφος για everyday εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά.

All day σύνολα

 

Τα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ αποτελούν τα must have για όλες μας, δίνοντας μία ευελιξία που είναι ανεκτίμητη. Ένα όμορφο αέρινο top είναι η επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου για 24hour σύνολο με άψογο στιλ, φυσικά από τη χειμερινή συλλογή της Ted Baker.

 Statement Prints

Έντονα χρώματα και ιδιαίτερα print, όπως το tie dye, δίνουν δυναμικό στιλ και απογειώνουν τα καθημερινά σύνολα. Συνδυάζονται με τα basic πανωφόρια σου και τις κλασικές σου μπότες εύκολα και πάντα με επιτυχία. Η style expert Δέσποινα Ισοπούλου διάλεξε ένα  tie dye φόρεμα από τη φετινή συλλογή της Ted Baker που σίγουρα κάνει τη διαφορά. 

Urban dress

Για τη σύγχρονη city hiker, που ζει στους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης, το ζητούμενο είναι outwear κομμάτια με πρακτικό ύφος, που όμως δεν στερούνται στιλ και θηλυκότητας. Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, η χρωματική παλέτα σκουραίνει, με το γήινα χρώματα να κυριαρχούν και ένα φόρεμα σε αυτές τις αποχρώσεις αποτελεί must have για φέτος. Η Ελένη Βαΐτσου επιλέγει mini φόρεμα σε earth tones και του δίνει urban στιλ με δερμάτινη cross body τσάντα Τed Baker.

Ηοliday items

Το  holiday spirit κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο glam φορέματα, αλλά και πολυτελή κομμάτια που ενώνονται με πιο casual στοιχεία σε ένα δημιουργικό styling για τις ημέρες των γιορτών. Το cream Τed Baker tweed jacket που επέλεξε η Δώρα Κατσικογιάννη ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και μπορεί να  κάνει update πολλά basic looks μέσα στις γιορτές με το πολυτελές ύφος του.

Preppy style

Το preppy style είναι ιδιαίτερο και πάντα δίνει στιλάτο αέρα στην εμφάνιση, ακόμη και αν επιλέξεις ένα μόνο κομμάτι σε αυτό το ύφος, όπως ένα καρό παλτό στις αποχρώσεις του φθινοπώρου. Ένα τέτοιο φόρεσε η Eλένη Βαΐτσου και, όπως βλέπεις, πραγματικά αρκεί για να απογειώσεις το χειμερινό σου στιλ.

Η σειρά της Ted Baker έχει ένα fun, ζωηρό και σύγχρονο χαρακτήρα που αξίζει να την ανακαλύψεις!

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710