Ted Baker: Το brand που εμπιστεύονται οι διάσημες Ελληνίδες για τις στιλάτες εμφανίσεις τους

Υπάρχει μία εταιρεία που έχει αγαπηθεί στη χώρα μας πολύ, με πολλές Ελληνίδες διάσημες να την έχουν ξεχωρίσει και να την εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους εδώ και πολλά χρόνια. Aυτή είναι η Ted Baker. Φέτος το fashion brand από την Αγγλία παρουσιάζει τη συλλογή, που είναι αφιερωμένη στη βρετανική κουλτούρα, No Place Like Home και είμαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψεις.

Aυτή η collection φέρνει ξανά στην επιφάνεια τα εκκεντρικά στοιχεία του αξεπέραστου English style. Στα φετινά, λοιπόν, σχέδια πρωταγωνιστεί μια pastel χρωματική παλέτα, συνδυασμένη με γήινα χρώματα και πινελιές έντονου lime. Φρέσκα floral, polka dot και camo prints ταιριάζουν απόλυτα στο ανανεωμένο πνεύμα της Ted Baker. Με μία μεγάλη ποικιλία σε φορέματα, που αποτελεί το κομμάτι-κλειδί για το καλοκαιρινό chic style, η Ted Baker έχει όλα όσα χρειάζεσαι για διαχρονική κομψότητα.

Ήδη μερικές από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες, έχουν ξεχωρίσει αυτήν τη συλλογή, που δίνει chic αέρα στα outfits τους. Μέσα από πολλές επιλογές, μπορείς να βρεις τα κομμάτια κλειδιά, που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε ένα επίσημο κάλεσμα, σε γάμο, σε βάφτιση, σε μία απαιτητική μέρα στο γραφείο ή σε μία έξοδο με τον αγαπημένο σου.

Ας δούμε μαζί, μερικά στιλάτα σύνολα που φόρεσαν Ελληνίδες celebrities και ας πάρουμε έμπνευση για καλοκαιρινά outfits που ξεχωρίζουν.

 H Τατιάνα Στεφανίδου επιλέγει ένα floral φόρεμα σε pastel αποχρώσεις με πιέτες και το συνδυάζει με camel αξεσουάρ, δημιουργώντας ένα τέλειο office look, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και κάνει update την γκαρνταρόμπα για το γραφείο με ένα κομμάτι που θα φοράς ξανά και ξανά.

H Ιωάννα Μαλέσκου φοράει το τέλειο φόρεμα για γάμο ή για βάφτιση. Πόσες προσκλήσεις έχεις για αυτό το καλοκαίρι; E, λοιπόν, στην Ted Baker θα βρεις το φόρεμα που χρειάζεσαι. Η Iωάννα επιλέγει ένα midi floral με off shoulder σχέδιο που αναδεικνύει άψογα τη σιλουέτα της και, βεβαίως, κλέβει τις εντυπώσεις.

H Ελένη Βαΐτσου με top που έχει floral σχέδιο και zip culotte στο κάτω μέρος, σε μια εμφάνιση που κάνει τη διαφορά. Πολλά κομμάτια από τη νέα συλλογή της Ted Baker μάς κάνουν να νιώθουμε άνεση και δύναμη και αυτό είναι ένα από αυτά.

Η Iωάννα Παππά επιλέγει ένα πουά φόρεμα με statement μανίκια και δίνει στη ρομαντική της πλευρά μία νέα εικόνα με αυτό το μοναδικό φόρεμα. To τέλειο σε αυτό το κομμάτι, όπως και στα περισσότερο της νέας Ted Baker συλλογής, είναι ότι τα φοράς όλη μέρα και σε πολλές περιστάσεις, δημιουργώντας έτσι μία ευέλικτη και all day γκαρνταρόμπα!

Η No Place Like Home συλλογή  της Ted Baker βουτάει βαθιά στα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.
Το αποτέλεσμα;
Μια εξέλιξη του στιλ μας που φέρνει  στην επιφάνεια τα στοιχεία που δημιουργούν αληθινές στιγμές χαράς.

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή online στα: giannopoulos.grsquareshop.grkalogirou.com και atticadps.gr