The Mall Athens: Tα must-have των διακοπών που θα βάλει φέτος στη βαλίτσα της μια fashionista

Καλοκαιράκι! Επιτέλους ήλιος, θάλασσα και αποδράσεις! Κοντινές ή μακρινές, για πολλές μέρες ή για ένα ΣΚ, οι διακοπές είναι πλέον στο πρόγραμμα και μαζί με αυτές και η βαλίτσα που πρέπει να πάρεις μαζί σου.

Όλες μας αναζητούμε για τις μέρες των διακοπών χαλαρά και κομψά  looks, αλλά κυρίως έξυπνα, για να μην κουβαλάμε μαζί  ολόκληρη την ντουλάπα μας! Πόσα φορέματα θα πάρω μαζί μου, τι παπούτσια θα φορέσω εκεί, ποια κοσμήματα συνδυάζονται με όλα τα σύνολα, είναι ερωτήσεις που μας απασχολούν όταν ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των διακοπών.

Τα ερωτήματα αυτά σήμερα θα βρουν απάντηση! Με τη βοήθεια του αγαπημένου The Mall Athens σου έφτιαξα τη βαλίτσα που θα ετοίμαζε και μία… fashionista! Με λίγα λόγια, καλοκαιρινά ρούχα που θα σιγουρέψουν την επιτυχία των καλοκαιρινών  σου εμφανίσεων, για να κάνεις –παρόλο που θα έχεις μαζί σου λίγα– τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στο νησί!

Για να μη γεμίζεις λοιπόν τη βαλίτσα με περιττά πράγματα, δες τα κομμάτια-κλειδιά που έχουν διαχρονική αξία στο holiday styling! Κάνε τις απαραίτητες αγορές σου –πού αλλού;– στο Τhe Mall Athens και ξεκίνα για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

 

Βαλίτσα Bag Stories, The Mall Athens

Η βαλίτσα είναι ο συνεπιβάτης σου σε κάθε ταξίδι. Θες να είναι ελαφριά, ανθεκτική, στο σωστό μέγεθος και με υπέροχο χρώμα! Στη νέα συλλογή της Delsey, που θα βρεις στα Bag Stories, οι επιλογές είναι πολλές και αυτή που σου διάλεξα από τις πιο όμορφες, για να ταξιδέψεις μαζί της σε υπέροχους προορισμούς.

Φόρεμα Funky Buddha, The Mall Athens

Το floral φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα, είναι απαραίτητο και δεν υπάρχει αντίλογος πάνω σ’ αυτό. Δίνει girly αίσθηση, φοριέται όλη μέρα –από την παραλία μέχρι το ποτό– και ομορφαίνει τη μέρα μας! Συνδύασέ το με φλατ παπούτσια και έχεις ένα all day σύνολο για το νησί!

Γυαλιά ηλίου Mark AaLEN, The Mall Athens

Τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που δεν λείπει από καμία εμφάνιση το καλοκαίρι και, βέβαια, το αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου! Τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά της Carolina Herrera προσφέρουν την απαραίτητη προστασία στα μάτια και την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και δίνουν και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου!

Ολόσωμο μαγιό Minerva, The Mall Athens

Η διαχρονική γοητεία που έχει ένα ολόσωμο μαγιό, το φέρνει στην πρώτη θέση των must-have των διακοπών. Το σχέδιο από την νέα συλλογή της Μinerva με έναν ώμο θα σε εντυπωσιάσει, διότι φοριέται στην παραλία αλλά και το βράδυ με μακριές φούστες σαν classy top!

Kολιέ Οroloi, Τhe Mall Athens

Tα κοσμήματα που παίρνουμε στις διακοπές είναι λίγα και θες να έχεις μαζί σου αυτά που ταιριάζουν με όλα τα holiday outfits σου. Αυτό το χρυσό μενταγιόν, με το “ματάκι”, θα συνοδεύσει με τον πιο “θετικό” τρόπο τα σύνολά σου και θα το φορέσεις ξανά και ξανά!

Slides Parex, The Mall Athens

Το καλοκαίρι δημιουργεί την ανάγκη για ένα ή και περισσότερα ζευγάρια σανδάλια. Τα slides είναι η πρώτη μας επιλογή, ειδικά για τις διακοπές, διότι ολοκληρώνουν όλα τα comfy looks. Σε τέλειο sunset χρώμα, τα φετινά σανδάλια της Parex είναι τα πιο easy-to-style παπούτσια που οφείλεις να πάρεις μαζί σου!

Σκουλαρίκια Parfois, Τhe Mall Athens

Τα σκουλαρίκια που είναι κουμπωτά αποτελούν τη νέα τάση, είναι άκρως κομψά και μπορούν να ταιριάξουν κυριολεκτικά σε κάθε ντύσιμό σου. Είτε αγαπάς τα γεωμετρικά σχέδια είτε τα πιο αφηρημένα, στη συλλογή της Parfois θα βρεις το σχέδιο που θα φοράς όλο το καλοκαίρι και, βεβαίως, θα πάρεις και στις διακοπές!

Τravel bag Starbucks, The Mall Athens

Για το ταξίδι σου, για την παραλία, αλλά και για τη βόλτα στο νησί, αυτό το travel bag θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις φετινές σου διακοπές. Ελαφρύ και χρωματιστό, είναι η τέλεια λύση για το τσαντάκι που χρειάζεσαι όλη μέρα στο νησί!

Πλατφόρμες Ανατομικά Σακελλάρη, Τhe Mall Athens

Οι πλατφόρμες είναι το ζευγάρι που μπορείς να φορέσεις το ίδιο άνετα στην πόλη, αλλά να τις πάρεις και μαζί σου και στις διακοπές. Από σχοινί και δέρμα, υλικά που φοράς στο νησί, θα δώσουν το twist που θέλεις και, φυσικά, θα τις σετάρεις με όλα τα look σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Νεσεσέρ με αντηλιακά φαρμακείο Κατσάρη, Τhe Mall Athens

Tα απαραίτητα για την αντηλιακή σου προστασία σε ένα υπέροχο νεσεσέρ! Αντηλιακό προσώπου με υψηλή προστασία και after sun, όλα όσα θα χρειαστείς για να μην έχεις μαζί σου περιττά!

 

Και επειδή ο αγαπημένος σου θα ζηλέψει με όλα αυτά τα τέλεια κομμάτια που θα έχεις μαζί σου, έχω 2 super προτάσεις και για αυτόν που θα τις λατρέψει!

Βερμούδα Quicksilver, Τhe Mall Athens

Βερμούδα σε τέλεια γήινη απόχρωση με τσέπες, για τις διακοπές σας και όχι μόνο. Θα τη φορέσει και στην παραλία και το βράδυ στο ποτό και θα την έχεις διαλέξει εσύ! Φανταστικό δώρο!

Πουκάμισο Sneaker Cage, Τhe Mall Athens

Πήρες την τέλεια βερμούδα στον αγαπημένο σου για τις διακοπές σας, τώρα θα πάρεις και το πουκάμισο! Δώρο από εσένα. Στο super trend της σεζόν, δηλαδή τα floral, για να έχει τα πιο cool σύνολα όταν κάνετε τις βόλτες σας.