To μυστικό για να απολαμβάνεις τα ρούχα σου κάθε μέρα και για πάντα

Λατρεύω τα ρούχα, τη μόδα, τα όμορφα σύνολα και το ιδιαίτερο στιλ που δίνουν όλα αυτά. Μέσα από τη δουλειά της fashion editor-στιλίστριας, έχω καταλάβει ότι η «σχέση» που δημιουργείς με τα ρούχα σου και, κυρίως, το πόσο τα φροντίζεις και το πόσο επενδύεις στην καλή τους ποιότητα, είναι τελικά αυτά που σε επιβραβεύουν σε βάθος χρόνου. Ποιο είναι όμως το μυστικό για να κρατήσει αυτή η σχέση για… πάντα;

Επιτέλους, βρέθηκε το μυστικό για να έχουμε τα ρούχα μας σαν καινούρια για πάντα και λέγεται Skip Black Velvet με τεχνολογία Care Elixir. Όλες έχουμε ερωτευτεί κάποιο ρούχο, έχουμε αποταμιεύσει για να το αποκτήσουμε, έχουμε ονειρευτεί πώς θα το συνδυάσουμε και όταν επιτέλους το αποκτήσαμε θέλαμε και να μείνει στην ντουλάπα μας σαν καινούριο για όσο περισσότερο γίνεται.

Η σύγχρονη γυναίκα είναι δυναμική, έχει έντονη ζωή γεμάτη μετακινήσεις και πολλές εμφανίσεις, γι’ αυτό λατρεύει τα κομψά outfits, αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Συνήθως ντύνεται με μαύρα ή σκουρόχρωμα ρούχα, τα οποία για να διατηρήσουν τη «φρεσκάδα» τους χρειάζονται ένα ειδικό προϊόν: Το Skip Black Velvet με αποκλειστική τεχνολογία Care Elixir για Μαύρα & Σκουρόχρωμα, που φέρνει επανάσταση στη φροντίδα των ρούχων.

Σχεδιάστηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών, που θέλουν να διατηρούν τα ρούχα τους σαν καινούρια, μειώνοντας τις φθορές από τον χρόνο και το ξεθώριασμα. Χάρη στην επαναστατική και αποκλειστική τεχνολογία Care Elixir, το νέο απορρυπαντικό ειδικής φροντίδας του Skip συνδυάζει μοναδικά πλεονεκτήματα καθώς φροντίζει τις ίνες, μειώνει χνούδια και κόμπους και ζωντανεύει τα χρώματα.

Απόλυτη εξειδίκευση του νέου Skip Black Velvet με τεχνολογία Care Elixir είναι τα μαύρα ρούχα. Όλες λατρεύουμε το μαύρο χρώμα και όλες έχουμε στην ντουλάπα μας τουλάχιστον 5 κομμάτια σε αυτήν την απόχρωση που «ορκιζόμαστε» σε αυτά και που πάντα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες: το μικρό μαύρο φόρεμα, ένα tailored μαύρο παντελόνι, ένα ωραίο πουλόβερ, ένα t-shirt και, σίγουρα, ένα πουκάμισο.

Θέλουμε αυτά τα ρούχα, λοιπόν, να κρατήσουν τη δυναμική τους αίσθηση όσο πιο πολύ γίνεται και το ελιξίριο για την ποιότητά τους είναι το Skip Black Velvet, ένα προϊόν που έρχεται από τους ειδικούς με γνώση στις προηγμένες τεχνολογίες και που ταιριάζει στο δυναμικό μας προφίλ.

Τώρα δεν χρειάζεται να κρατάς στην ντουλάπα σου τα αγαπημένα σου κομμάτια, για να μην τα χαλάσεις ή για να τα διατηρήσεις σαν καινούρια για όσο περισσότερο γίνεται. Τα καλά νέα είναι ότι βρήκες τον σύμμαχό σου, το Skip Black Velvet, με αποκλειστική τεχνολογία Care Elixir, για Μαύρα & Σκουρόχρωμα ρούχα. Ένα σούπερ δυναμικό προϊόν, που σχεδιάστηκε για όλες εμάς που θέλουμε να διατηρούμε τα ρούχα μας σαν καινούρια, μειώνοντας τις φθορές από τον χρόνο και το ξεθώριασμα. Και κυκλοφορεί και σε νέο, μεγάλο οικονομικό μέγεθος με 50 μεζούρες, ώστε η σχέση με τα λατρεμένα μας μαύρα ρούχα να κρατήσει… χρόνια.

 Ξεκλειδώστε τις ντουλάπες, πετάξτε τα κλειδιά και απολαύστε άφοβα τα  ρούχα που τόσο πολύ μας πάνε και αφήστε το μοναδικό Skip Black Velvet να …καθαρίζει για μας!

Ετικέτες