Trooping The Colour: Η elegant εμφάνιση της Kate Middleton

Ο βασιλιάς Κάρολος  ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο φετινό “Trooping The Colour”, τον ετήσιο δημόσιο εορτασμό των γενεθλίων του Βρετανού μονάρχη, που  πραγματοποιήθηκε  στο Horse Guards Parade. Οι εορτασμοί σηματοδότησαν την πρώτη παρέλαση γενεθλίων της βασιλείας του βασιλιά Καρόλου. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός μονάρχης θα αναλάβει αυτό το καθήκον για την ετήσια εκδήλωση από το 1986, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ εκτέλεσε χρέη ιππέα για τελευταία φορά στην πομπή με το αγαπημένο της άλογο Μπουρμέζ.

 

Η παραδοσιακή πομπή “Trooping the Colour” ακυρώθηκε το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας και επανήλθε φέτος με λαμπερό τρόπο και μεγάλους εορτασούςμ. Περισσότεροι από 1.500 στρατιώτες και 300 άλογα από το Household Division of Welsh, Irish, Scottish, Grenadier και Coldstream Guards παρέλασαν, και εκτέλεσαν πολύπλοκες ασκήσεις μάχης υπό το πρόγραμμα της μουσικής.

 

Βεβαίως την παράσταση έκλεψε για μία ακόμη φορά η Kate Middleton με elegant πράσινο embellished φόρεμα του σχεδιαστή Andrew Gn, στολισμένο με κρύσταλλα και πέτρες σε aqua αποχρώσεις, ιδιαίτερο καπέλο στο ίδιο ύφος Phillip Treacy και κοσμήματα από την βασιλική κοσμηματοθήκη, καρφίτσα απο χρυσό και σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους.

 

Δίπλα της στην άμαξα η  Queen Camilla με royal ενδυμασία σε κόκκινο χρώμα και τα 3 παιδιά της, ο Prince George και ο μικρότερος  Prince Louis με κουστούμια σε navy blue χρώμα και χρυσά κουμπιά, ενώ η Princess Charlotte με navy dress.

Φωτογραφίες  Reuters -Getty

Read More

And More