Vassilis Zoulias:To show στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την ELPIDA Youth ήταν μία ωδή στην κομψότητα

Σήμερα το απόγευμα ο Bασίλης  Ζούλιας και ο Pericles Kondylatos μας προσκάλεσαν στον πλέον εμβληματικό πεζόδρομο της Αθήνας,  τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας,  Athens Xclusive Designers Week, για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και μας παρουσίασαν την  νέα Ηaute Couture συλλογή του σχεδιαστή:  “Swans”!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

O καταξιωμένος σχεδιαστής Vassilis Zoulias εμνεύστηκε για αυτή την εκπληκτική collection από την περιγραφή του διάσημου συγγραφέα Truman Capote, καθώς “Swans” ονόμαζε  τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Special guest  η εγγονή της Peggy και του David Rockefeller,  Ariana Rockefeller η επιτομή ενός σύγχρονου “Swan” η οποία ήταν και αρχική έμπνευση για την συλλογή, όπως μας είπε ο σχεδιαστής σε συνέντευξη του στο Tlife: «Η έμπνευση ήρθε από την Αριάνα Ροκφέλερ όταν την είδα ντυμένη με ένα βραδινό μας φόρεμα και είπα μέσα μου να ένας σύγχρονος “κύκνος».

 

Το show ξεκίνησε λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα! H συλλογή Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022 -2023 είναι αποκλειστικά σε άσπρο & μαύρο,  φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά. Το show άνοιξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με μαύρα σύνολα και avant garde κοσμήματα που είχαν space ύφος.

 

 

 

Κομψές σιλουέτες με αέρα από τα 50s και τα 60s περπάτησαν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε ένα μαγικό θέαμα! Δαντέλα, υπέροχα φορέματα με ρετρό αναφορές, μαντό,  κάπες,  καπέλα και αξεσουάρ με διαχρονική κομψότητα δημιούργησαν την εκπληκτική ατμόσφαιρα αυτού του μοναδικού show Υψηλής Ραπτικής.

 

O σχεδιαστής κοσμημάτων Pericles Kondylatos άντλησε έμπνευση από την αρχαιότητα και με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, δημιούργησε για το show εντυπωσιακά φουτουριστικά κοσμήματα που ολοκλήρωσαν άψογα τα runway looks!

Μία μοναδική βραδιά για ένα υπέροχο σκοπό!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

 

 

 

 

Read More

And More