Vassilis Zoulias: Για πρώτη φορά επίδειξη μόδας στον ιστορικής σημασίας πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την ELPIDA Youth

O Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos σας προσκαλούν στο fashion show  The Swans που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας,  Athens Xclusive Designers Week για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»   Δευτέρα 20 Ιουνίου  στις 18.30 στον πλέον εμβληματικό πεζόδρομο της Αθήνας τη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK (@axdw_fashionweek)

Ο Vassilis Zoulias εμπνέεται από την περιγραφή του διάσημου συγγραφέα Truman Capote καθώς “Swans”  ονόμαζε  τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας.

H συλλογή Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022 -2023 είναι αποκλειστικά σε άσπρο & μαύρο,  φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμες πέτρες και φτερά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Pericles Kondylatos άντλησε έμπνευση από την αρχαιότητα και με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, δημιούργησε για το show εντυπωσιακά φουτουριστικά κοσμήματα.

Special guest  η εγγονή της Peggy και του David Rockefeller,  Ariana Rockefeller η επιτομή ενός σύγχρονου “Swan”.

Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε τη δράση αυτή, αγοράζοντας το εισιτήριό σας από το παρακάτω link.
 
Viva: https://www.viva.gr/tickets/show/vassilis-zoulias-the-swans-axdw/

Read More

And More