Vassilis Zoulias: Η συλλογή “Birkin” είναι ωδή στην γαλλική κομψότητα

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week επέστρεψε ανανεωμένος με μεγάλα show και νέες συλλογές σε μία μοναδική διοργάνωση!H τέταρτη μέρα της Athens Fashion Week, ξεκίνησε με τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias και με την Pret-a- porter συλλογή με όνομα «Birkin»! Η μοναδική αισθητική και το απαράμιλλο στυλ του αγαπημένου σχεδιαστή μόδας Vassilis Zoulias αποτυπώθηκε περίτεχνα για μία ακόμη φορά σε μία collection που μας μάγεψε.

Photo by REPORTERS ASSOCIES/Gamma-Rapho via Getty Images

“Είναι αδύνατο να έχεις στιλ, χωρίς αυτοπεποίθηση”, έλεγε η Jane Birkin! Βρετανίδα μεν στην καταγωγή, French girl δε στην αισθητική, η Birkin είναι από τις celebrities που μας μύησε στο γαλλικό effortlessly chic style. Η ηθοποιός και style icon Jane Birkin καθώς και το original style της ήταν η έμπνευση της σημερινής συλλογής!

Τα σύνολα που είδαμε στο catwalk είχαν αέρα γαλλικής κομψότητα με tailoed κομμάτια και γραμμές αέρινης πολυτέλειας.

Οι ρίγες, χαρακτηριστικό μοτίβου του effortless style που χαρακτηρίζει τις γαλλίδες, κυριάρχησαν,  είδαμε υπέροχα broderic σύνολα ενώ δεν έλειψαν τα classic πουά αλλά και τα chic floral ένα signature στοιχεία του σχεδιαστή που πάντα βλέπουμε στις συλλογές τους.

Τα μοντέλα κράτησαν ψάθινο καλάθι, την αγαπημένη «τσάντα» της Jane Βirkin, φορούσαν καπέλα και υπέροχα παπούτσια από την συλλογή Zoulias.

Mας εντυπωσίασαν τα κοσμήματα από την νέα συλλογή Pericles Kondylatos, που για μία ακόμη φορά με τα υπέροχα σχέδια ολοκλήρωσαν μοναδικά τις runway εμφανίσεις.

Ο Βασίλης Ζούλιας με αυτή τη συλλογή μας ταξίδεψε για μία ακόμα φορά στο μοναδικής αισθητικής σύμπαν του!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More