Vintage Versace: H νέα εμμονή των it girls στο κόκκινο χαλί

Tα vintage κομμάτια έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί το τελευταίο καιρό, λόγω της έντονης στροφής της μόδας προς την βιωσιμότητα.

 

Getty images

Η Βella Hadid δεν είναι η μόνη A-lister που αγαπάει και φοράει vintage  Versace και το απέδειξε με την εμφάνιση της στις Cannes με black strapless gown του ιταλικού οίκου!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Στα βραβεία Grammy τον Απρίλιο, η Dua Lipa φόρεσε ένα signature Versace φόρεμα  που αρχικά φορούσε στην πασαρέλα η Christy Turlington, από την αμφιλεγόμενη συλλογή “Miss S&M” του Gianni Versace του 1992.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Εν τω μεταξύ, στο Met Gala νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Emily Ο Ratajkowski επέλεξε ένα φόρεμα με χάντρες από τη συλλογή του ιταλικού οίκου το 1992, που φορούσε η Yasmeen Ghauri στην πασαρέλα.

Δεδομένης της συνεχιζόμενης ερωτικής σχέσης της μόδας με τη δεκαετία του ’90 και τις αρχές των Noughties, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το vintage Versace περνάει μια σημαντική στιγμή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Η Zendaya λίγους μήνες πριν, φόρεσε φόρεμα που είχε βάλει παλαιότερα η Beyonce από την συλλογή του οίκου το 2003.

Πράγματι, η απίστευτη επιρροή που είχε ο Versace στην pop κουλτούρα όλα αυτά τα χρόνια (ποιος μπορεί να ξεχάσει το φόρεμα με καρφίτσες της Elizabeth Hurley το 1994 ή το εμβληματικό Jungle dress της J Lo στα Grammy του 2000) σημαίνει ότι το αρχείο του brand είναι γεμάτο από κομμάτια που είναι εμποτισμένα με την ιστορία της μόδας, κάνοντας τα ακόμα πιο περιζήτητα για τους vintage συλλέκτες εκεί έξω.

 

Read More

And More