Adwoa Aboah: Το μοντέλο της χρονιάς ποζάρει για τον Burberry

Η Adwoa Aboah (ναι, αυτό το μελαχρινό κορίτσι που κέρδισε το βραβείο “Μοντέλο της χρονιάς) και ο διάσημος Γερμανός φωτογράφος Juergen Teller, συνεργάστηκαν για τη νέα καμπάνια του οίκου Burberry. Οι πρώτες λήψεις έχουν ήδη αποκαλυφθεί, ενώ σύμφωνα με τον φωτογράφο, αναμένεται να δούμε την ολοκληρωμένη συνεργασία το 2018.

Οι πρώτες φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, απεικονίζουν την Adwoa μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των ξαδερφών της Alfie Husband, George Husband, Richard Theodore-Aboah Kwame N’Dow, Montell Martin και Mae Muller να ποζάρουν στο Βόρειο Λονδίνο. Όλη η ομάδα φορούν ρούχα και αξεσουάρ από τη νέα συλλογή του οίκου, η οποία θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τον Ιανουάριο.

Ο φωτογράφος και το μοντέλο ακολούθησαν τις οδηγίες του σχεδιαστή του οίκου, Christopher Bailey, ο ποίος θα αποχωρίσει από τον Burberry στο τέλος του χρόνου, και αποφάσισαν μαζί για την τοποθεσία, το cast και το στιλ της φωτογράφισης.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με τον Burberry και τον Juergen Teller για αυτό το εμπνευσμένο έργο. Ο Christopher Bailey είναι ένας απίστευτος οραματιστής και ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να συνεργαστούμε μαζί”, δήλωσε το μοντέλο.

Read More

And More