Αέρινα σύνολα που θα σε “σώσουν” τις μέρες του καύσωνα

Άλλος ένα μεγάλος καύσωνας που μας κάνει την καθημερινότητα δύσκολη και αυτή την εβδομάδα. Ακραίες θερμοκρασίες που δυσκολεύουν κάθε μας μετακίνηση και βεβαίως δημιουργιών και ένα μεγάλο ζήτημα στο τι θα φορέσουμε. Σήμερα θα δούμε μαζί μερικά tip για να έχεις ένα όμορφο καλοκαιρινό στιλ τις ζεστές μέρες με κομμάτια που θα δώσουν άνεση και θα σε διατηρήσουν στιλάτη και δροσερή.

Σε γενικές γραμμές αποφεύγεις τα στενά τα συνθετικά ενώ τα αέρινα κομμάτια είναι αυτά που θα δώσουν στην εμφάνιση σου όλα όσα χρειάζεσαι τις καυτές μέρες που διανύσουμε. Ας δούμε μερικά outfits που θα δημιουργήσουν τις σωστές συνθήκες αυτές τις δύσκολες μέρες.

@juliesfi

Kλασικά αέρινα φορέματα με οργανικά υφάσματα για neutral αποχρώσεις που θα συνδυάσεις με σανδάλια και σε καθημερινά στιλάτα look.

@mercer7official

Tα φορέματα σε στιλ φανελάκι σε κλασικά χρώματα θα δώσουν τώρα άνεση στην εμφάνιση σου χωρίς να χάσεις το στιλ σου.

@elenagiadaa

Τα ολόσωμα σορτσάκια σε χαλαρό ύφος δίνουν urban cool στιλ και σίγουρα θα τα ευχαριστηθείς τις καυτές μέρες.

@lucywilliams07

Φορέματα με γραμμές που δεν ακουμπούν στο σώμα ακόμη και φορέματα που τα έχεις για «καλά» τώρα θα σε σώσουν από την ζέστη δίνοντας στιλ στις εμφανίσεις σου.

@mythsisters

Τα λινά εξακολουθούν να είναι μία πολύ καλή λύση για τις μέρες του καύσων αφού εξασφαλίζουν στιλ και δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για την ζέστη.

@mtthsisters

Μία βερμούδα και μία αέρινη πουκάμισα αποτελούν σύνολο που φοράς όηλ μέρα στην πόλη με τον καύσωνα.

@selintufanoglu

Τα αέρινα παντελόνια συνδυάζονται με αέρινα πουκάμισα και έχει το τέλει office look για τον καύσωνα.

@aimeesong

Τα μεταξωτά φορέματα επίσης είναι τέλεια για τις ζεστές μέρες και αν τα έχεις στην ντουλάπα μόνο για το βράδυ φόρεσε τα και όλη μέρα τώρα που θες οργανικά υφάσματα  στην εμφάνιση σου.

@chloelecareux

Τα broderie φορέματα επίσης είναι πολύ σωστά για τώρα και θα τα χαρείς και στην πόλη εκτός από το νησί.

@elenagidaa

Οι λινές ολόσωμες φόρμες που έχουν αέρινη γραμμή είναι μία τέλεια πρόταση για τον καύσωνα και διατηρείς με τον καλύτερο τρόπο το urban style σου.

 

 

 

Read More

And More