Aφιέρωμα μποτάκια: Ankle boots, αρβυλάκια και casual booties!

Το παπούτσι που φοράς περισσότερο τον χειμώνα είναι σίγουρα τα μποτάκια!Μπορείς να συμφωνήσεις μαζί μου, αφού πιστεύω ότι τα μποτάκια είναι πρώτα στις επιλογές μας από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο πρώτος φθινοπωρινός καιρός, μέχρι να αποχαιρετήσουμε την Άνοιξη. Άνετα ζεστά στιλάτα και βεβαίως με όλες τους τις εκδοχές μπορουν να μας καλύψουν σε όλες τις περιστάσεις.

Επειδή κάθε χρόνο επενδύουμε σε ένα ακόμα ζευγάρι, έκανα μία βόλτα στην αγορά και δημιούργησα ένα αφιέρωμα με τα πιο ωραία μποτάκια που θα βρεις τώρα στα καταστήματα και στα online shops. Ο οδηγός περιέχει πολλά style, ankle boots αρβυλάκαι και casula booties, και βεβαίως διάφορες τιμές για να προσαρμόζονται στα γούστα και στην τσέπη της καθεμίας.

Αnkle boots

Τα ψηλοτάκουνα ankle boots δεν έχουν τυχαία πρώτη θέση στην καρδιά μας. Επειδή “αγκαλιάζουν” τον αστράγαλο, έχουν τη μαγική ιδιότητα να κρατούν σταθερό το πόδι και να κάνουν πιο άνετο το βάδισμά μας, είτε είναι high, είτε medium heeled.Τα φοράς με όλα σου τα σύνολα και ανάλογα το ύφος του μπορεί να σε πάει από το γραφείο μέχρι καλεσμένη σε γάμο!

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Αρβυλάκια

Θα επιλέξουμε σίγουρα αρβυλάκια φέτος για τις καθημερινές μας εξόδους γιατί είναι από τα μεγαλύτερα trend. Τα μαύρα αρβυλάκια με κορδόνια ταιριάζουν τέλεια με στενά τζιν παντελόνια και μπουφάν ή με φόρεμα, φούστα και καλσόν για everyday looks που θα κάνουν την διαφορά. Φέτος τα χρώματα είναι μαύρο berry αλλά και λευκό!

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Casual booties

Μπορεί ο χειμώνας να είναι σκληρός και οι καιρικές συνθήκες να απαιτούν παπούτσια ανθεκτικά αδιάβροχα και ζεστά όμως και το style μας πρέπει να παραμένει υψηλό!Έτσι και φέτος τα casual μποτάκια είναι σίγουρη επιλογή για να έχεις όλα τα παραπάνω.Σε βοηθάνε στις απαιτήσεις του χειμωνιάτικου καιρού αλλά έχουν και ένα stylish look!

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Read More

And More