Αφιέρωμα παλτό! Εδώ θα βρεις σίγουρα το φετινό σου.

Κακά τα ψέματα, ένα παλτό δεν είναι ποτέ αρκετό. Έτσι κάθε χρόνο θα αποκτήσουμε ένα νέο σχέδιο που θα δώσει άλλο αέρα στις εμφανίσεις μας, θα μας διατηρήσει ζεστές και φυσικά θα είναι άξιο να συνοδεύσει τις επιλογές μας και τα outfits μας. Το παλτό είναι κομμάτι κλειδί για το χειμερινό μας ντύσιμο και έτσι δεν φεύγει ποτέ απο τα trends.

Τα παλτό πέρα από τον χρηστικό τους χαρακτήρα και το γεγονός ότι μας διατηρούν ζεστές και νιώθουμε cozy μέσα σε αυτά, μπορούν με μια απλή κίνηση να δώσουν ένα ξεχωριστό attitude στην εμφάνισή μας, μπορούν να το ολοκληρώσουν με επιτυχία ή να το καταστρέψουν, μπορούν να φέρουν την ισορροπία ή να προσθέσουν μια ιδιαίτερη πινελιά.

Mας αρέσουν τα μονόχρωμα παλτό σε μαύρη, καφέ, μπεζ, γκρι και μπλε απόχρωση, τα statement κομμάτια σε καρό μοτίβο, με λεπτομέρειες από γούνα ή διακοσμητικά patches και φυσικά παλτό σε διάφορα μήκη ανάλογα με τον σωματότυπό σου αλλά και με το τι θέλεις να το φορέσεις. Εγώ πήγα στα μαγαζιά και σου ετοίμασε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στα παλτό της σεζόν.

Κάθισε αναπαυτικά και δες τις προτάσεις μου ώστε να αποφασίσεις ποιο θα είναι το φετινό σου!

Μαύρα παλτό

Κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα σου. Δεν ξέρεις τι να βάλεις από πάνω; To μαύρο παλτό είναι κομμάτι πασπαρτού και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!Τα σχέδια πολλά, military, wrap, με κουκούλα, με ζώνη μπορείς να δεις ολες τις επιλογές και να αποφασίσεις με ποιο θα εμφανιστείς αυτόν τον χειμώνα.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Camel παλτό

Mετά το μαύρο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο καμηλό παλτό. Σοφιστικέ επιλογή και με ανεβασμένη διάθεση τις τελευταίες σεζόν στο urban style.Δες τις επιλογές μου και σίγουρα θα αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι και ένα δεύτερο παλτό εκτός από το βασικό σου μαύρο, για να είσαι απόλυτα stylish!

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Παλτό χρωματιστά και με pritns

Eκτός από τα κλασικά μαύρο και camel φέτος τα χρωματιστά παλτό και τα παλτό με pritns επίσης είναι πολύ ψηλά στις επιλογές μας. Αν είσαι τολμηρή και μπορείς να τα φορέσεις με τα περισσότερα look σου τότε ναι αυτό είναι το τέλειο παλτό για σένα.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Read More

And More