Το αγαπημένο σου brand με αθλητικές φόρμες ετοιμάζει το ντεμπούτο catwalk του στη Νέα Υόρκη

Το αγαπημένο σου brand με αθλητικές φόρμες ετοιμάζει το ντεμπούτο catwalk του στη Νέα Υόρκη | tlife.gr

Η Juicy Couture κάνει το ντεμπούτο της στην Νέα Υόρκη την εβδομάδα μόδας αυτή τη σεζόν. Ναι, σωστά! Το brand από την Καλιφόρνια, γνωστό για τις αθλητικές φόρμες που έκαναν πάταγο τη δεκαετία του ’90, του ’00, αλλά και τώρα, έχει κάνει φοβερό update τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας αποκτήθηκαν από την Authentic Brands Group το 2013, για 195 εκατομμύρια δολάρια. Ποιος μπορεί εξάλλου να ξεχάσει τη συνεργασία με τον οίκο Vetements την περασμένη Άνοιξη του 2017; Ναι, αυτό ήταν το μεγαλύτερο βήμα που έκανε ποτέ στην ιστορία του.

Στην ακμή του brand, κατά τη διάρκεια του 1990, η Madonna, η Victoria Beckham και η Paris Hilton είχαν εμμονή με αυτό το athleisure set. Τα τελευταία χρόνια η Juicy Couture έχει επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας και έχει γίνει ένα πολυπόθητο brand που δεν λείπει σχεδόν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Θερμοί υποστηρικτές του τώρα δηλώνουν οι Rihanna, Kylie Jenner, Selena Gomez και Lady Gaga.

Ενώ λοιπόν, πολλοί σχεδιαστές αποχωρούν από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, όπως η Victoria Beckham και ο Alexander Wang, φαίνεται πως προστίθενται νέα ονόματα στη λίστα των catwalks. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ετοιμάζει η Juicy στις 8 Φεβρουαρίου.

READ more