Αlexa Chung: Το κορίτσι που λατρεύουμε για το μοναδικό της style!

Το μυστικό της διαχρονικής κομψότητας της Αlexa Chung φαίνεται να οφείλεται σε κάποιες σταθερές επιλογές που κάνει πέρα από τάσεις και trends! Μίνι φορέματα, ψάθινα καλάθια για τσάντα, κομψά mules, flared τζιν, πουκάμισα και cropped tops συνθέτουν το μοναδικό της style το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε tomboy με πολλά vintage girly στοιχεία.

Το διάσημο Ιt Girl από την Βρετανία που αγαπάμε είναι επίσης μία ταλαντούχα σχεδιάστρια με ενημερωμένο και sophisticated ύφος αλλά και παρουσιάστρια σε show μόδας.

H  Alexa έχει τη δύναμη να επηρεάζει στιλιστικά τις γυναίκες καθώς κάθε της εμφάνιση δείχνει τόσο original και effortless, μερικά από τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν είναι το mix and match μεταξύ οικονομικών ρούχων και ακριβών αξεσουάρ. Τα πρωτότυπα σύνολα αλλά και η διάθεση της επανάληψης ενός απλού ρούχου συνδυασμένου με διαφορετικό τρόπο αλλα και η μεγάλη της αγάπη σε δεκαετίες όπως τα 60ς καθώς και το bang style.

Σήμερα θα κάνουμε λοιπόν ένα απολαυστικό αφιέρωμα με εμφανίσεις της που έχουν κυρίως καλοκαιρινό ύφος για να εμπνευστείς και τα υπόλοιπα summer σύνολα σου από το it girl  που όλες λατρεύουμε για το style της!

 

 

Τα mini φορέματα είναι το ”καλύτερο” της, έχει βεβαίως και άψογα πόδια για να τα επιλέγει συνέχεια. Της αρέσει να είναι super mini αλλά κρατάει μανίκια μακριά και αποφεύγει το sexy ντεκολτέ.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα κομμάτι κλειδί και η Alexa το ξέρει πολύ καλά αυτό. Συνήθως επιλέγει cargo style για κάθε μέρα, ή vintage style με 60s ύφος για πιο επίσημες εμφανίσεις, σε τέλεια χρώματα όπως αυτό της φωτογραφίας.

Τα vintage φορέματα σπάνια θα την απογοητεύσουν, γι αυτό τα φοράει κυρίως στις επίσημες εμφανίσεις της.Βελούδινο και με έντονο χρώμα εδώ, που της πάει άψογα, αλλά το μυστικό είναι τα παπούτσια, καθώς η Αlexa συνδύασε το τέλειο για αυτή την περίσταση  παπούτσι: τις mary janes.

Tα boho μοτίβα που έχουν seventies ύφος τα επιλέγει πάρα πολύ συχνά κυρίως στα top της, ενώ τα συνδυάζει με x large γυαλιά ηλίου και flare jeans.

Aν θες να την δεις με κουστούμι μην περιμένεις ποτέ από αυτή να επιλέξει κάτι κλασικό. Ιδανικά φοράει ροζ, γαλάζιο ή χρώματα που θυμίζουν wallpaper της δεκεατίας του 60 και συνήθως τα συνδυάζει με sneakers.

Είναι γνωστή η αγάπη της για την μουσική και οι εμφανίσεις της στα μουσικά φεστιβάλ συνήθως αποτελούν style class! Εδώ με metallic φόρεμα που σέταρε με γαλότσες και τζιν jacket!

Για τις καλοκαιρινές ήσυχες βόλτες της ένα shirt dress και σανδάλια είναι η τέλεια λύση και γιατί όχι και για σένα. Το βασικό εδώ είναι το σωστό μήκος του φορέματος που θα αναδείξει τα πόδια σου όπως και της Αlexa.

Oι μπαλαρίνες είναι επίσης ένα signature κομμάτι από το style της, εδώ τις έχει συνδυάσει με τζιν shorts και t shirt απλά αλλά πολύ στιλάτα.

Τα δερμάτινα κομμάτια της είναι μοναδικά από jacket μέχρι φορέματα, φούστες και παντελόνια. Συνήθως τα συνδυάζει με πουλόβερ ή romantic tops, ενώ κρατάει το girly στοιχείο στο look με mary janes αντί για μποτάκια ή ένα πιο edgy παπούτσι.

Mix & match! Aν θες να δεις πως γίνεται σωστά παρατήρησε τις εμφανίσεις της, όχι τόσο για την σωστή σύνθεση prints αλλά και για τα διαφορετικά style, που συνδυάζει αλλά το αποτέλεσμα δείχνει πάντα τόσο stylish!

Τα shorts είναι ένα κομμάτι που δεν αποχωρίζεται όλο τον  χρόνο. Διαλέγει να το φοράει με vintage style μπλούζες και με λουστρίνι μποτάκια κάνοντας ένα πιο cute συνδυασμό!

Τα 60s φορέματα είναι από τις πρώτες τις επιλογές και τα συνδυάζει με chain bags και medium heel μπαρέτες, σπάνια θα την δεις με too sexy φορέματα προτιμά αυτό το ύφος που της πάει και πάρα πολύ.

Ένα σακάκι με ένα τζιν αρκεί για να μία every day stylish εμφάνιση αλλά και εδώ τα παπούτσια θα κάνουν την διαφορά καθώς η Alexa αποφεύγει κλασικές και καθιερωμένες επιλογές όπως γόβες ή μποτίνια και λέια πάλι ναι σε old fashion μπαρέτες.

Read More

And More