Αν αγαπάς τον Mickey Mouse τότε θα λατρέψεις αυτή τη συλλογή!

Η Vans συνεργάζεται με την Disney και δημιουργούν μια συλλογή για τον εορτασμό ενός πραγματικά αυθεντικού χαρακτήρα, του Mickey Mouse. Για να τιμήσουν την 90ή επέτειο του αγαπημένου χαρακτήρα της Disney, οι σχεδιαστές της Vans αναβιώνουν δεκαετίες του εικονικού Mickey Mouse σε μια μεγάλη συλλογή υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ που είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα. Η συλλογή βασίζεται σε 11 σχέδια, τα οποία αποτυπώνουν το πνεύμα και την εξέλιξη του Mickey Mouse, από την εμφάνισή του στα τέλη της δεκαετίας του 1920, μέχρι και σήμερα.

Στα σχέδια υπάρχουν αναφορές στις ταινίες “Plane Crazy” και “Fantasia” ενώ οι φίλοι της Disney μπορούν να ξυπνήσουν τον Mouseketeer που βρίσκεται μέσα τους, σε ένα μοντέλο Old Skool που είναι αφιερωμένο στο Mickey Mouse Club.

Οι σχεδιαστές της Vans κάνουν αναφορά και στην δεκαετία του ’80 σε ένα ειδικό μοντέλο Old Skool, το οποίο συνδυάζει πολύχρωμα σχέδια πάνω σε αποχρώσεις ροζ, κίτρινο και πράσινο.

Οι fans του Mickey Mouse μπορούν να προβάλλουν τον πραγματικά original εαυτό τους, μέσω του -εμπνευσμένου από τον Mickey Mouse σχεδίου- Authentic, το κλασικό αυτό σχέδιο αποκτά και αυτό χρώματα του αγαπημένου μας ήρωα!

Η αιώνια αγαπημένη του Mickey Mouse, η Minnie Mouse, έχει τη δική της σειρά, αποτελούμενη από δύο μοντέλα ενδυμάτων και υποδημάτων, στα οποία αποτυπώνεται το κλασικό πουά φόρεμά της. Χρησιμοποιώντας τον τεράστιο φιόγκο της και τη σατέν υφή, το Authentic Gore και το Slide-On Sandal ντύνονται με λεπτομέρειες της Minnie Mouse και ολοκληρώνονται με μια λεπτοκομμένη άκρη. Στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται επίσης μπλούζα με λαιμόκοψη, σακίδιο πλάτης και κάλτσες.

 

Read More

And More