Αν δεις τη νέα συλλογή Off – White τότε ξέρεις τι θα φορούν οι διάσημες τη νέα σεζόν

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και ο επόμενος οίκος που έδειξε τη συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, είναι ο Off – White. Πρόκειται για ένα νέο fashion house που δεν μετράει πολλά χρόνια ζωής. Παρόλα αυτά, λόγω των ιδιαίτερων ρούχων, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά των σταρ αλλά και των fashion lover. Εν ολίγοις, οι περισσότερες street style εμφανίσεις των διάσημων “πλαισιώνονται” από τα ρούχα του οίκου, οπότε ρίχνοντας μια ματιά στην κολεξιόν και διαβάζοντας όλες τις λεπτομέρειες, ξέρουμε τι θα φορούν στις εμφανίσεις από εδώ και στο εξής….

O Virgil Abloh, σχεδιαστής του οίκου, έμεινε πιστός στην κομψή street αισθητική του, δημιουργώντας athletic looks με θηλυκές λεπτομέρειες. Το λευκό χρώμα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στα ρούχα φαινόταν έντονα το logo του αθλητικού brand Nike, το οποίο συνεργάζεται τις τελευταίες σεζόν με τον οίκο. Επιπλέον, στην πασαρέλα είδαμε την Bella Hadid, την Kendall Jenner και την Kaia Gerber.

Τα denim ρούχα, όπως σορτς και τζάκετ, συνδυάστηκαν με αέρινα τοπ και παντελόνες σε aqua χρώμα, δημιουργώντας μια τέλεια χρωματική σύνθεση.

Τα cycle pants σε συνδυασμό με σακάκια, όπως και τα παρκά, ήταν από τα fashion pieces που κατάφεραν να μπουν στη shopping list μας. Δεν συμφωνείς; Επιπλέον, η ιδέα της μεταλλικής banana bag μας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ!

Από ότι φαίνεται, τα snake effect μοτίβα θα συνεχίσουν να είναι τάση και την επόμενη σεζόν, σε ένα χρώμα όμως, που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το neon φυσικά! Τις ίδιες λεπτομέρειες είδαμε και σε τούλινα gowns με dramatic αισθητική.

Read More

And More