Αν σου αρέσουν τα χειροποίητα παπούτσια εδώ θα βρεις το σχέδιο για τον φετινό χειμώνα!

Ο ισπανικός οίκος παπουτσιών Pedro Garcia επιμένει πως το χειροποίητο παπούτσι κρατάει στον χρόνο και ξεπερνάει την σεζόν και τις τάσεις. Προτείνει ανοιχτό παπούτσι όλο τον χρόνο, επαναφέρει το αγαπημένο φθαρμένο σατέν του brand και καταπιάνεται με chunky άνετα σανδάλια και high vamp μπαλαρίνες.

Το σχέδιο ARIELLE ανήκει στην κατηγορία των chunky sandals κι αποτελείται από συνθετικά κροκό και python prints. Ένα ζευγάρι ευκολοφόρετο και ιδανικό για καθημερινό glamour. Διαθέτει υψηλής ποιότητας suede και δερμάτινο ανατομικό fussbett.Εννοείται πως φοριέται με λεπτό [ή και όχι] διάφανο καλτσάκι. 



Το TERESIA είναι η απόλυτη νέα τάση για φέτος, μια high vamp μπαλαρίνα. Μια μείξη μπαλαρίνας με loafer που επαναφέρει το υπερβολικά ψηλό κουντεπιέ των 90’s, αυτή τη φορά με αναδιπλούμενη φτέρνα και έντονα τετραγωνισμένη μύτη. Είναι ένα εξαιρετικά chic και ανάλαφρο σχέδιο σε στυλ φτιαγμένο από δέρμα σε python print. Κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για να δημιουργήσεις ένα χαλαρό weekend look.



Το σχέδιο ARACELI είναι κατασκευασμένο από το χαρακτηριστικό φθαρμένο σατέν του οίκου, δημιουργώντας ένα εφέ με πτυχώσεις σε αυτό τα σέξι sky high heels. Παρόμοια, το BONTA κυκλοφορεί με σήμα κατατεθέν το ίδιο σατέν αλλά στριφογυριστό αυτή τη φορά, ενώ ένα κλασικό flat κομμάτι με πτυχωτό σχέδιο είναι το IRELYN.
Το ιδανικό σχέδιο για το χειμώνα είναι το python print μποτάκι. Το χαμηλό του τακούνι είναι για όλη μέρα, το print του για όλα τα outfits και το χειροποίητο στοιχείο το καθιστά κατάλληλο για όλες τις συνθήκες, το φετινό πασπαρτού.


Το πέδιλο QUIMERY είναι ότι πιο κομψό και βραδινό φιλοξενεί η συλλογή. Φτιαγμένο από πέρλες διαφορετικών μεγεθών στα λουριά του κι ένα μεταλλικό τακούνι που δημιουργεί ιριδίζον εφέ. Το VEGENIA συγγενεύει αρκετά με το QUIMERY. Οι πέρλες κλέβουν ξανά την παράσταση αλλά σε ένα flat σανδάλι αυτή τη φορά.

 

Read More

And More