Αν θέλεις να έχεις τα πιο stylish καλοκαιρινά looks τότε πρέπει να φορέσεις αυτό το κολιέ!

Αν θέλεις να έχεις τα πιο stylish καλοκαιρινά looks τότε πρέπει να φορέσεις αυτό το κολιέ! | tlife.gr

Ήταν Φλεβάρης, ο καιρός μουντός και το στιλ μας χειμερινό και βαρύ! Όμως εγώ σκεφτόμουν το καλοκαίρι και είχα αρχίσει ήδη να υποψιάζομαι ότι όλα τα fashion girls θα φορούν ένα συγκεκριμένο κολιέ, όταν ο καιρός θα αρχίσει να “ανοίγει” και να μοιάζει περισσότερο καλοκαιρινός.

Τότε που λες, σου μίλησα για ένα κολιέ που έχει σαν χαρακτηριστικό τα κοχύλια… για την ακρίβεια, τα πολλά κοχύλια! Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι οι περισσότερες influencers θα το φορούσαν με layering στο λαιμό. Κι έτσι έγινε…

Από τις πρώτες που το τόλμησαν ήταν η Chiara Ferragni (προφανώς)! Αυτό το κορίτσι με το τόσο τέλειο στιλ δεν δίστασε να το συνδυάσει με το αγαπημένο της μαγιό, με καλοκαιρινά φορέματα και γενικά με τα πάντα. Φυσικά δεν το φοράει μόνο του! Πάντα το συνοδεύει με χρυσά κολιέ και πολλές αλυσίδες!

Αν τσεκάρεις λίγο καλύτερα στο instagram και στο pinterest θα δεις που οι περισσότερες fashion addicts το φορούν και -ναι- μας αρέσει πολύ! Επίσης, μπορείς και πως να το συνδυάσεις σε περίπτωση που έχεις στιλιστικά διλήμματα.

Άλλες influencers το φορούν σε βραχιόλι, σε δαχτυλίδια, σε σκουλαρίκια και μας αρέσει εξίσου πολύ.

Ο οίκος που λάνσαρε αυτήν τη huge τάση ήταν ο Prada, που βέβαια ο ίδιος κατάφερε να εντάξει αυτά τα κολιέ και σε χειμερινά looks.

 

 

READ more