Αν θες το style του Saint Laurent φόρεσε αυτά τα αξεσουάρ!

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν και θα απογειώσουν ένα σύνολο, έτσι αν θες να έχεις μία στιλάτη εμφάνιση πάντα θα πρέπει να ποντάρεις σε αυτά.Ειδικά το καλοκαίρι έχεις πολλές επιλογές  και σίγουρα θα βρεις αρκετά για να συμπληρώσουν στιλάτα τα summer look σου.

Εδώ και μερικές μέρες οίκος Saint Laurent στο instagram του έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα αξεσουάρ κυρίως της ανδρικής συλλογής του που όμως έχουν unisex στοιχεία και έτσι μα έδωσε ιδέες για τις φετινές μας εμφανίσεις ου αξίζει να δούμε μαζί.

Αrm cuff, χρυσά και λεπτά βραχιόλια για το μπράτσο θα δώσουν boho αέρα στο ντύσιμο σου και βεβαίως θα το φορέσεις και με το μαγιό σου.

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου σε ανοιχτό χρώμα για καλοκαιρινή διάθεση και αποτοξίνωση λίγο από τα καθιερωμένα μαύρα.

Λουλούδια στο πέτο και φτερά στο καπέλο,στιλάτες λεπτομέρειες που επανέρχονται και δίνουν ρομαντικό ύφος στα καλοκαιριά σου σύνολα.

Layering με vintage style κολιέ, διαφορετικά και με καθόλου ίδιον ύφος θα δώσουν την αίσθηση του οίκου που σίγουρα θες να έχεις στα look σου.

Ψάθινο καπέλο και ασημένια κομμάτια, μία σύνθεση που απαιτεί απλό top ή φόρεμα ώστε να  υπάρχει ισορροπία στην εμφάνιση σου.

Vintage βραχιόλι, θα το βρεις στα κοσμήματα της μαμάς σου ή της γιαγια σου και θα το φορέσεις όλο το καλοκαίρι στην πόλη και στο νησί.

Read More

And More