Ανακάλυψε το νέο κολάν της Nike- Zoned Sculpt Tight!

Όταν η εφαρμογή συμπίεσης συναντά την ευκινησία, καμιά πρόκληση δεν είναι αρκετή.
Για την Genie Bouchard, η εικόνα αποτελεί βασικό συστατικό επιτυχίας. «Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μεγάλα όνειρα και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά μπορείς για να τα πραγματοποιήσεις», δηλώνει η διάσημη τενίστρια.
Το μυαλό με το σώμα συνδέεται άμεσα για την Bouchard και αυτό αντικατοπτρίζεται στα ρούχα που επιλέγει για τις προπονήσεις της. Ο εξοπλισμός της πρέπει να ενεργοποιεί τους μυς της, να διατηρεί το σώμα της ζεστό και να τη βοηθάει να προετοιμαστεί, σωματικά και ψυχολογικά, για να πετύχει κορυφαίες επιδόσεις.

Εμπνευσμένοι από την προπονητική ρουτίνα αθλητριών σαν την Bouchard, οι σχεδιαστές της Nike δημιούργησαν το κολάν Nike Zoned Sculpt Tight για να χαρίσουν στήριξη, άψογη εφαρμογή και κορυφαία άνεση στο σώμα που βρίσκεται σε κίνηση.
Αντλώντας δεδομένα από τις έξι βασικές κινήσεις μιας προπόνησης – την ώθηση, την έλξη, το άλμα, το βαθύ κάθισμα, το λύγισμα και την περιστροφή – η ομάδα της Nike σχεδίασε ένα κολάν που ακολουθεί τη φυσική κίνηση του γυναικείου σώματος, αγκαλιάζει τους μυς και προάγει την κίνησή τους, δίνοντας την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου.

Το κολάν Nike Zoned Sculpt Tight είναι σχεδιασμένο από μαλακό, ελαφρύ ύφασμα Dri-FIT που χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή διαδικασία πλέξης για να προσφέρει στήριξη στους μυς γύρω από τον κορμό, τους τετρακέφαλους και τους γλουτούς. Ταυτόχρονα, η πρωτοποριακή πλέξη διαχειρίζεται τον ιδρώτα και προάγει την αναπνοή του δέρματος, ενώ η απουσία ραφών χαρίζει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Ο ψηλόμεσος καβάλος προσφέρει αίσθηση σταθερότητας, ενώ οι στρατηγικές περιοχές αερισμού επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα σε σημεία κλειδιά του σώματος, όπως για παράδειγμα στο πίσω μέρος του γονάτου.

Το κολάν Nike Zoned Sculpt Tight είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα Nike.

Read More

And More