Ανακοινώθηκε ο νέος Creative Director του Saint Laurent!

O Βέλγος σχεδιαστής Anthony Vaccarello επιβεβαιώθηκε ως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Saint Laurent. Σε είδηση που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ από το WWD, ο οίκος μόδας και η μητρική εταιρεία του brand- Kering o Vaccarello θα ξεκινήσει το νέο ρόλο του αμέσως, ώστε να είναι έτοιμη η πρώτη συλλογή του, την άνοιξη του 2017.

Ο Vaccarello θα βάλει το ομώνυμο εμπορικό σήμα του σε παύση και παραιτήθηκε από το δημιουργικό ρόλο του στον Versus Versace, προκειμένου να επικεντρωθεί αποκλειστικά στον Saint Laurent.

“Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την ευκαιρία να συμβάλω στην ιστορία αυτού του εξαιρετικού οίκου»,είπε ο Vaccarello στο WWD. “Ο Yves Saint Laurent είναι μια θρυλική φιγούρα για τη δημιουργικότητά του, το στιλ και την τόλμη του».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kering, François-Henri Pinault πρόσθεσε ότι ο Vaccarello είναι μια “ζωντανή και νέα δύναμη» που θα χτίσει “στις στέρεες βάσεις του brand, και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του έτσι ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του», αναφέρει. “

Η είδηση ​​έρχεται τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Hedi Slimane από τον Saint Laurent, μετά από αναφορές ότι ο οίκος και ο σχεδιαστής δεν ήταν σε θέση να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τους όρους της νέας σύμβασης.

Read More

And More