Η ανατρεπτική καμπάνια του οίκου Gucci που πρέπει να δεις!

Γυρνάμε το χρόνο για λίγο πίσω, περίπου στα τέλη Σεπτέμβρη, τότε που στο Μιλάνο διεξαγόταν η Εβδομάδα Μόδας. Ανάμεσα στους μεγάλους οίκους που διοργάνωσαν τα show τους, ένας από αυτούς ήταν και ο Gucci που παρουσίασε την collection του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018. Ο σχεδιαστής του οίκου Alessandro Michele κατάφερε για ακόμα μια φορά να ενθουσιάσει τους πάντες και απέδειξε ότι το fashion house μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο.

Επανερχόμαστε στο τώρα και στα μέσα Δεκεμβρίου. Ο οίκος έβγαλε στη δημοσιότητα την καμπάνια που διοργάνωσε για να προωθήσει τη συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018. Και τώρα εσύ περιμένεις ότι θα δεις ένα σούπερ τοπίο, διάσημα μοντέλα και από πίσω να κρύβεται ένας επιτυχημένος φωτογράφος. Λάθος! Ο ιταλικός οίκος αποφάσισε να δείξει τη νέα του συλλογή μέσα από πίνακες και όχι από φωτογραφικές λήψεις. Τα digital paintings έγιναν από τον Ισπανό καλλιτέχνη και illustrator Ignasi Monreal.

Αυτή η ανατρεπτική καμπάνια έχει επιρροές από τη χρονολογία 1490-1500. Τα ρούχα παραμένουν μοντέρνα και εντυπωσιακά, αλλά προσαρμόζονται τέλεια στο μοτίβο της παλιάς εποχής!

Λίγα λόγια για τη συλλογή: Ο Alessandro κατάφερε να συνδυάσει το floral, με τις γούνινες λεπτομέρειες και τα αστέρια, δημιουργώντας έτσι το ιδανικό mix & match αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο οίκος επέλεξε κοστούμια σε ιδιαίτερα χρώματα και με περίεργα prints, καθώς και ιδιαίτερα υφάσματα, όπως το velvet.

 

 

Read More

And More