Αναβιώνοντας τα 90s: Η Ανατρεπτική Νέα Συλλογή Σανδαλιών της Dr. Martens

Η Dr. Martens γιορτάζει σχεδόν τρεις δεκαετίες των αγαπημένων σανδαλιών της, με μία εντυπωσιακή συλλογή που θυμίζει τα 90s. Η νέα συλλογή παίζει με κλασικά σχέδια και υλικά με vintage όψη, που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και τη διαχρονικότητα. Αυτά τα σανδάλια είναι φτιαγμένα για να είναι ανθεκτικά και παραμένουν πάντα μια καλή επιλογή με την χαρακτηριστική κίτρινη ραφή του brand. Ιδανικά για ένα εντυπωσιακό look το καλοκαίρι.

Για να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε μέσα στο πλήθος, για να ζούμε στο έπακρο την κάθε στιγμή, για να φοριούνται με κάλτσες αλλά και για γυμνά πόδια. Για παλιές μνήμες αλλά και νέες περιπέτειες, για να μας δώσουν χαρά. Για να γίνουν δικά μας και να περάσουμε μαζί τους ένα αξέχαστο και έντονο καλοκαίρι! Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι 90s σιλουέτες σανδαλιών της Dr. Martens είναι εδώ για να διαρκέσουν, για περισσότερες δυνατές στιγμές! Για να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο πλήθος, για να ζούμε την κάθε στιγμή στο έπακρο, για να φοριούνται με κάλτσες ή χωρίς. Για παλιές αναμνήσεις και νέες περιπέτειες, για να μας προσφέρουν χαρά. Για να τα κάνουμε δικά μας και να περάσουμε μαζί τους ένα αξέχαστο και έντονο καλοκαίρι! Για όλους αυτούς τους λόγους, τα σανδάλια της Dr. Martens από τα 90s είναι εδώ για να αντέξουν και να προσφέρουν περισσότερες δυνατές στιγμές!

Η νέα συλλογή εμπνέεται από την απλότητα και την ελεύθερη έκφραση των 90s, συνδυάζοντας το ρετρό στυλ με μια νέα, φρέσκια ματιά. Με ανανεωμένη αισθητική και δυναμική προσωπικότητα για έντονο στυλ, τα σανδάλια της Dr. Martens συνεχίζουν να επηρεάζουν τη μόδα. Το μόνο δύσκολο είναι να διαλέξεις ποιο θα φορέσεις στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

 

 

 

WRENLIE LEATHER FISHERMAN SANDALS / BLAIRE TUMBLED NUBUCK LEATHER SANDALS / ZEBZAG SUEDE CASUAL SLINGBACK PLATFORM

 

Η νέα συλλογή της DR. MARTENS είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DR. MARTENS σε Ελλάδα, Κύπρο & Ρουμανία είναι ο Όμιλος Φάις

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164