Αngelos Bratis: Η συλλογή «Solstice» είναι μία νέα ματιά στο σύγχρονο στιλ

Ένα βήμα πριν την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ο Angelos Bratis μας καλωσόρισε, να γιορτάσουμε μαζί, μέσα από την νέα του συλλογή “Solstice”, την ελευθερία της αυτοέκφρασης.

Η παλέτα της collection εμπνέεται από την Καλοκαιρινό ήλιο στις Κυκλάδες ενώ τα σχέδια περνάνε από το sportwear σε abstract γεωμετρικές και ασύμετρες φόρμες, που ρέουν με την κίνηση στο σώμα.

Η signature τεχνική των a single piece of silk φορεμάτων Bratis, επιβεβαιώνεται και πειραματίζεται με παλιά σχέδια, ιδωμένα τώρα με νέα ματιά. Φορέματα καθρέπτες, αντίστροφα δομημένα προς τον θεατή, αλλά όχι σε αυτόv που τα φοράει, βλέποντας την αντανάκλαση τους.

 

 

Ρούχα που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, μαζί με όσους τα φοράνε. Kinetic prints σε μετάξι που αναπαριστάνουν αφαιρετικά τις ακτίνες του ήλιου, το φάσμα του φωτός ή ένα δίσκο βινυλίου.

 

 

Χειροποίητα πλεκτά σε μετάξι και high tech υλικά για τα αγόρια σε μία capsule συλλογή.

Οι αέρινες και ρευστές δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη που είδαμε στην πασαρέλα ήταν  για μία ακόμη φορά η τέλεια διάσταση της σύγχρονης κομψότητας. Υφάσματα πολυτελή, μαλακά, αλλά και με συγκεκριμένα σχήματα, έδιναν ένα μοντέρνο τόνο. Δεν έλειψαν τα signature φορέματα που  ο σχεδιαστής έχει  πάντα ιδιαίτερη αδυναμία, εφόσον αγκαλιάζουν μοναδικά το σώμα.

Η νέα συλλογή του Αngelos Bratis απευθύνεται σε όσους αγαπούν το σύγχρονο στιλ, στην πραγματικότητα είναι μία συλλογή με ρούχα που όλοι θα θέλαμε στην ντουλάπα μας!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More