Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017: Τι μας προτείνουν να φορέσουμε οι Mi-Ro!

Το σχεδιαστικό δίδυμο που αγαπάνε οι σταρ, οι δημιουργοί που αγαπάμε κι εμείς. Ο Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης υπογράφουν για άλλη μία σεζόν μια εντυπωσιακή συλλογή που σίγουρα θα θέλεις να φορέσεις τη νέα σεζόν!

To αγαπημένο δίδυμο για μία ακόμη φορά μας εκπλήσσει με τη δημιουργικότητα τους και την in fashion αισθητική τους. Η νέα σειρά για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 των σχεδιαστών Mi-Ro είναι απλά υπέροχη. Η γυναίκα των Μi-Ro είναι rock, cosmpopolitan, απόλυτα θηλυκή, αέρινη και …καλοκαιρινή. Υπέροχα φορέματα από silk lace με goth στοιχεία, σε γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, αλλά και maxi με sexy cuts για απόλυτα glam looks.

Masculine επιλογές με ψηλόμεσα παντελόνια και sexy tops αλλά και δυναμικές ολόσωμες φόρμες. Και φυσικά, τα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Ροζ, κίτρινο, κόκκινο, metallic, λάμψεις και αέρινες γραμμές για όσες ποντάρουν σε dresses to kill.

H δαντέλα επίσης έχει την τιμητική της σε αυτήν τη σειρά και τη βλέπουμε ακόμη και σε πιο daily επιλογές όπως φούστες ή coktail φορέματα.

Μία ολοκληρωμένη κολεξιόν με άποψη και υψηλή αισθητική από τους σχεδιαστές που ξέρουν να σε κάνουν να διαφέρεις και να ξεχωρίζεις.

Read More

And More