Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019: Οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (part 1)

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ξεμπερδέψει με το κρύο, αλλά η διάθεσή μας σιγά – σιγά έχει μπει σε ανοιξιάτικο mood. Είμαστε έτοιμες να υποδεχθούμε τη νέα σεζόν και μαζί της όλες τις νέες τάσεις που θα φέρει! Όπως πολύ καλά ξέρεις, κάθε χρόνο και περίπου τέτοια εποχή σου συστήνω τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν στιλιστικά. Τα trends για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις πασαρέλες εδώ και μήνες, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε τώρα μαζί τους γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουμε να τις εντάσσουμε στην καθημερινότητά μας. Τie dye, ποδηλατικές βερμούδες, φτερά, δίχτυ, γήινοι τόνοι, denim patchwork και scarf prints είναι τα πιο βασικά από τα new trends που θα δούμε σήμερα στο πρώτο μέρος αυτού του αφιερώματος.

Πάμε να δούμε τί παρουσίασαν οι μεγαλύτεροι οίκοι στις πασαρέλες και ποια είναι τα trends που κατάφεραν να απασχολήσουν όλον τον κόσμο της μόδας!

Tie dye

Μία τεχνική που έρχεται από τα 70s, φέτος κάνει δυναμική είσοδο στο summer look μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το φορέσουν μόνο τα κορίτσια που κάνουν surf. Ολόσωμες φόρμες, top και φούστες αποκτούν αυτό το effect και μεγάλοι οίκοι όπως Prada, Stella McCartney, Proenza Schouler το έβαλαν στις collection τους δίνοντάς μας μία νέα διάσταση από αυτό το super summer trend.

 

Ποδηλατική βερμούδα

H μόδα εξακολουθεί να δείχνει απεριόριστη αγάπη για τα αθλητικά ρούχα. Η ποδηλατική βερμούδα έκανε δειλά – δειλά την εμφάνισή της τις προηγούμενες σεζόν αλλά φέτος είναι η χρονιά της. Δεν θα τη φορέσει μόνο η Kim Kardashian αλλά μετά από τα catwalk μεγάλων οίκων, όπως Chanel Fendi Roberto Cavalli, αυτό είναι ένα από βασικά bottom piece που θέλεις για αυτήν την σεζόν.

 

Φτερά

Η μαγεία της νύχτας και το summer breeze έχουν βρει το απόλυτο summer trend και είναι τα φτερά. Αυτό το καλοκαίρι οι Gucci, Marc Jacobs και Rochas δημιούργησαν elegant σύνολα με feather details που έδωσαν το απαραίτητο glam twist, αλλά και μία νέα αίσθηση πολυτέλειας για τη νέα σεζόν. Χρωματιστά και σε διάφορα μήκη δεν είναι μία καθημερινή τάση αλλά σίγουρα ένα new trend που θα απογειώσει τη θηλυκότητά σου.

 

Earth Tones

Aν σου αρέσει η minimal αισθητική τότε τα χρώματα αυτά είναι τα αγαπημένα σου και για μία ακόμη φορά θα έχουν απόλυτα υψηλή θέση στις καλοκαιρινές επιλογές. Χακί, μπεζ, τερακότα, όλα αυτά που θυμίζουν γήινες αποχρώσεις και δίνουν το απόλυτο neutral style στο summer look αναδεικνύοντας πάντα την elegant πλευρά σου.

 

Δίχτυ

Δίχτυ και καλοκαίρι είναι ένας… λογικός συνειρμός. Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι το δίχτυ έχει κατακτήσει μία υψηλή θέση στα catwalks και πολλοί οίκοι του έδωσαν νέα μορφή σε φορέματα και tops τις περισσότερες φορές με layering και απόλυτα sexy διάθεση. Aπό τους Dolce Cabbana μέχρι τον Dior αυτό το sexy cut κατέκτησε τις πασαρέλες και δείχνει να κάνει δυναμική εμφάνιση στα summer trends.

 

Denim patchwork

Το denim είναι δυνατή τάση κάθε σεζόν και δεν θα έλειπε από τα spirng και summer trends του 2109. Φέτος το patchwork δίνει σε αυτό το timeless αγαπημένο ύφασμα μία νέα διάσταση και σε εσένα πολλούς λόγους να το υιοθετήσεις για τη νέα σεζόν. Από το cool jacket της Isabel Marant μέχρι τα cow dresses της Coach βρες το δικό σου αγαπημένο patchwork jean και δώσε νέο αέρα στην εμφάνισή σου.

 

Scarf prints

Αν σου αρέσουν τα prints τότε ήδη τα έχεις αγαπήσει από τη χειμερινή σεζόν. Μιλάω για τα scarve prints που ήδη από τον χειμώνα είναι στη λίστα με τα must do. Οι Chloe, Etro και Loewe τους έδωσαν summer mood με αποχρώσεις που θυμίζουν 70s και αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα τέτοιο total look.

Read More

And More