Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Εσύ μας ρωτάς ότι απορία έχεις για το προσωπικό σου style και εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου δώσει απάντηση και styling tips για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας, θα μπορούσατε να μου δώσετε ιδέες για το πως θα μπορούσα να συνδυάσω αυτό το φόρεμα; (αξεσουάρ, παπούτσια, πανωφόρι).

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ εύκολο να το φορέσεις όλη μέρα με denim jacket ή leather αν αργότερα κρυώσει ο καιρός, όπως και με μία ωραία ζακέτα. Σε παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις west booties ή αρβυλάκια για άνεση και style. Αργότερα τον χειμώνα φόρεσε το με ζιβάγκο από μέσα για να είσαι ζεστή και stylish!

Eρώτηση 2

Καλημέρα και πάλι! Μπράβο για τις υπέροχες και χρήσιμες συμβουλές που μας δίνεται.. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτή την εποχή μια δερμάτινη midi φούστα η φόρεμα δερμάτινο, κατά προτίμηση midi, με τι πανωφόρι συνδυάζεται;Αργότερα με παλτό αλλά τώρα μπορεί να φορεθεί με δερμάτινο επίσης ή με σακάκι;

Aπάντηση

Φίλη μου αυτή την εποχή μία δερμάτινη φούστα ταιριάζει τέλεια με ένα πλεκτό και έτσι δεν θα χρειαστείς και πανωφόρι, εννοείτε το σακάκι είναι τέλεια λύση για το δέρμα και όχι το leather jacket ενώ μία καμπαρντίνα ή ένα ελαφρύ παλτό επίσης ταιριάζει κομψά.

Ερώτηση 3

Θα ήθελα την βοήθεια σας. ‘Εχω γάμο αρχές Δεκεμβρίου μεσημέρι.’Εχω το παρακάτω φόρεμα αλλά δεν ξέρω πως θα ήταν ιδανικά να συνδυαστεί.

Απάντηση

Φίλη μου φόρεσε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες σε μαύρο χρώμα, για να δημιουργήσεις ένα daily stylish σύνολο με βάση το ρούχο που έχεις. Για πανωφόρι ένα κοντό μάλλινο σακάκι είναι ιδανικό για το σύνολο και την ώρα.

Ερώτηση 4

Τέλος του μήνα η εταιρεία μου διοργανώνει μια βραδινή εκδήλωση ,θα ήθελα την βοήθεια σου για το τι θα μπορούσα να φορέσω!
Έχω σκεφτεί μια ολόσωμη φόρμα με κάποιο σακάκι ,ή κάποια φούστα;
Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μου μία ολόσωμη φόρμα και ένα σακάκι είναι σούπερ επιλογή για ένα τέτοιο event! Θα είσαι και στιλάτη και άνετη ώστε να χαρείς την βραδιά!

Ερώτηση 5

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα το βελούδινο κουστούμι.

Απάντηση

Φίλη μου το βελούδινο κουστούμι είναι all time classic, θα το φορέσεις και φέτος και όποτε θες αν έχει μαύρο χρώμα και μία κλασική γραμμή!Από μένα είναι ναι!

Ερώτηση

Γεια σας, μπορώ να φορέσω πρωί μία δαντελένια φούστα στο γραφείο;

Απάντηση

Φίλη μου η δαντελένια φούστα είναι πιο night out κομμάτι, οπότε απέφυγε να την βάλεις στο γραφείο και εναλλακτικά για εκεί αν βαρέθηκες τις κλασικές midi δοκίμασε μία δερμάτινη.

And More