Απαντάμε στις στιλιστικές σου απορίες! Στείλε μας την ερώτησή σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση

Αγαπημένες μου καλημέρα και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί είμαι καλεσμένη σε πρωινό γάμο και θέλω να φορέσω γαλάζιο φόρεμα maxi, αλλά θα ήθελα την δική σας πρόταση για ολοκληρωμένο look.

Aπάντηση
Φίλη μας αν δεν έχουμε μία εικόνα από το ρούχο σου (ύφασμα, μήκος, style) δεν μπορούμε να σου προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο look. Στείλε μας λοιπόν μία φωτογραφία για να είμαστε πιο συγκεκριμένες.

Ερώτηση

Καλησπέρα. Τέλος Μαΐου θα γίνω νονά σε γάμο – βάφτιση και σκέφτομαι να φορέσω ένα πορτοκαλί maxi φόρεμα. Θα ήθελα να ρωτήσω (επειδή σκέφτομαι να το φορέσω με χρυσά μεταλλικά πέδιλα που έχω αγοράσει) με τι χρώμα κοσμήματα και τσαντάκι θα μπορούσα να το συνδυάσω ώστε να μην είναι μονότονο.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου μας αρέσει πάρα πολύ σαν επιλογή. Μας βρίσκεις σύμφωνες στα metallic πέδιλα και σου προτείνουμε να πιάσεις χαλαρά τα μαλλιά και να προσθέσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ κράτησε ένα clutch που θα έχει multi colors, ώστε να σπάσεις την μονοχρωμία

Ερώτηση
Η αδερφή μου παντρεύεται τέλη Ιουλίου και εγώ θα έχω μόλις γεννήσει. Τι θα μου προτείνατε να φορέσω (κυρίως σε φόρεμα), μιας και δεν θα έχω χάσει σχεδόν τίποτα από τα κιλά της εγκυμοσύνης και θα θηλάζω; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας τέλη Ιουλίου μπορείς να φορέσεις ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε γραμμή που πέφτει άνετα στο σώμα, χωρίς να τονίζει τυχόν ατέλειες, αλλά αντιθέτως να “καλύπτει” αυτά που θέλεις. Θα σου προτείναμε να ξεκινήσεις να προβάρεις κάποια σχέδια αρχές Ιουλίου για να δεις περίπου τι ύφος θες και σου ταιριάζει (μήκος- χρώμα) και να μας στείλεις κάποιες φωτογραφίες για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα

Ερώτηση
Καλημέρα! Είμαι 18 χρονών και τέλος του μήνα έχω ένα γάμο σε νησί. Τι θα μου προτείνατε να βάλω; Σκέφτομαι αέρινο φόρεμα τιρκουάζ. Με τι πανωφόρι όμως να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας τέλος του μήνα θα είναι ακόμη Άνοιξη και ίσως στο νησί να μην έχει και τόσο καλό καιρό για να μπορέσεις να φορέσεις το καλοκαιρινό σου αέρινο φόρεμα. Θα σου προτείναμε μία πιο safe spring λύση, δηλαδή παντελόνα και top, ή αν θες φόρεμα κάτι πιο ζεστό για να μπορέσεις να χαρείς το event χωρίς να κρυώνεις! Σου προτείνουμε μερικά σχέδια στο χρώμα που σου αρέσει

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Μπράβο για την τόσο πολύτιμη βοήθειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Περίπου μέσα Μαίου θα παραβρεθώ σε γάμο φίλων. Είμαι 48 ετών, 1,62 και 55 κιλά. Ντύνομαι νεανικά. Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες ιδέες ή φωτογραφίες για το τι μπορώ να φορέσω; Ιδιαίτερα σε παπούτσι.

Απάντηση
Φίλη μας ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δεν βάζουμε ακόμη καλοκαιρινά, αλλά ούτε και χειμερινά! Έχουν βγει τα πρώτα ανοιξιάτικα και μπορείς να επιλέξεις κάτι από τα νέα trends. Μπορείς να επιλέξεις φόρεμα σε pastel απόχρωση ή φούστα και top, που είναι classic chic επιλογή, να δημιουργήσεις ένα androgyne σύνολο με κουστούμι ή να φορέσεις μία ολόσωμη φόρμα. Όλα αυτά ταιριάζουν στο event που είσαι καλεσμένη και όλα θα σου πηγαίνουν. Αν θες δοκίμασε κάποια και στείλε μας φωτό να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

And More