Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα look της συλλογής KENZO x H&M!

Η H&M αποκαλύπτει με μεγάλη χαρά τα πρώτα τρία look της συλλογής KENZO x H&M. Κάθε look κατακλύζεται από prints, χρώματα και πρωτοτυπία που χαρακτηρίζουν αυτή τη συνεργασία. Στο look book απαθανατίζονται διάφοροι καλλιτέχνες, νεαροί δημιουργοί και ακτιβιστές που αποτελούν πρεσβευτές της KENZO x H&M. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 250 επιλεγμένα καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, από τις 3 Νοεμβρίου.


Η AMY SALL (φοιτήτρια και ακτιβίστρια από τη Νέα Υόρκη, εκδότρια της SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought +Aesthetics, μιας εφημερίδας αφρικανικών υποθέσεων, κριτικής σκέψης + αισθητικής) & JULIANA HUXTABLE (καλλιτέχνιδα, ποιήτρια και DJ, 28 ετών, από τη Νέα Υόρκη). Και οι δύο φοράνε: τιγρέ
ζέρσεϊ ζιβάγκο και ασορτί ψηλόμεσα κολάν, μακριά μαύρα δερμάτινα γάντια με ροζ λογότυπο από καουτσούκ και τιγρέ ζακάρ πλεκτές μπότες-κάλτσα.


Η ISAMAYA FFRENCH (make-up artist από το Λονδίνο, μέλος της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Theo Adams Company με έδρα το Λονδίνο) φοράει: φαρδύ δερμάτινο μπουφάν με επένδυση από ρο ζ συνθετ l κό
μουτόν, τιγρέ ζέρσεϊ ζιβάγκο κα l ασορτ ί ψηλόμεσο κολάν.


Ο OKO EBOMBO (μουσικός και performance artist από το Παρίσι, τραγουδιστής του μουσικού project 19) φοράε l: παρκά με
αφαιρούμενο εμπριμέ γιακά, πολύχρωμο τιγρέ τζιν, και σαγιονάρες με παραδοσιακές ιαπωνικές κάλτσες tabi. Ο Oko φοράει και τιγρέ καπέλο με ενσωματωμένο κασκόλ, πλεκτό εμπριμέ μαντήλι και τιγρέ τσάντα ταχυδρόμου.
Φωτογράφος: Oliver Hadlee Pearch

Read More

And More