Απόκτησε και εσύ το London style κατευθείαν από τα street style του Λονδίνου!

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο φτάνει στο τέλος της και σίγουρα είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά show!Ακόμη πιο εντυπωσιακά όμως ήταν τα street style σύνολα που εμφανίστηκαν στους δρόμους της Αγγλικής πρωτεύουσας με την Λονδρέζικη αισθητική να κλέβει τις εντυπώσεις.

Σου έχω ξεχωρίσει μερικά top στιγμιότυπα από τους δρόμους του Λονδίνου για να πάρεις ιδέες και να ανανεώσει το style σου σύμφωνα με τα it girls της Αγγλίας.

Τα αξεσουάρ γίνονται βασικό κομμάτι της εμφάνισης και είναι πάντα ιδιαίετερα. Μεγάλα γυαλιά αλλά και hair clips που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αλλά προσοχή το υπόλοιπο σύνολο σου να μείνει…ήσυχο!

Τα κορίτσια στο Λονδίνο αγαπάνε το χρώμα και τα prints.Tα floral δεν έχουν εποχή και τα maxi floral φορέματα δίνουν πάντα stylish αποτέλεσμα στην εμφάνιση τους. Έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου καιρός να τα φορέσεις με μποτίνια και cool mood.

Mix prints!Eδώ θα λέγαμε ότι υπάρχει μία…σχολή και το αποτέλεσμα πάντα θυμίζει editorial.Πουά με καρό και leopard τα κορίτσια του Λονδίνου ξέρουν να τα συνδυάζουν απλά τέλεια.

Vintage shoes!Mπότες από τα 60s αλλά και γόβες από την δεκαετία του 50 περπάτησαν στους δρόμους του Λονδίνου στην διάρκεια του London Fashion Week. Πάρε ιδέες και ανανέωσε το style σου με μερικά vintage κομμάτια που θα βρεις στην ντουλάπα της γιαγιά ή σε ανάλογες αγορές.

Ρομαντικά φορέματα, λευκά με δαντέλες και παλιομοδίτικο ύφος θα γίνουν τα αγαπημένα σου, συνδύασε τα μπαλαρίνες και ένα city camel coat η Αlexa σου δείχνει πως και σίγουρα θα σου αλλάξουν την διάθεση και το style με μία κίνηση.

Μεγάλες δερμάτινες  τσάντες μαλακές που τις κρατάς δεν τις φοράς στον ώμο είναι το νέο big trend και πρέπει να το υιοθετήσεις και εσύ σιγά σιγά. Μαύρες ή beige οι τσάντες αυτές θα δώσουν new style στην εικόνα σου.

Φουλάρι αλλιώς!Δέστο έτσι και δώσε new style στο παλίο σου blazer με μία κίνηση.Βγάλε από την ντουλάπα τα φουλάρια σου και βάλτα ξανά στην καθημερινότητα σου, τα κορίστια του Λονδίνου τα λατρεύουν.

Το δέρμα δίνει πάντα extra style στην εμφάνιση μας, ειδιkά σε camel απόχρωση που ξεφεύγει από το συνηθισμένο μαύρο και του δίνει μία πιο elite εικόνα. Φόρεμα ή φούστα μπορείς να αποκτήσεις ένα leather κομμάτι και να έχεις ένα all time stylish item στην ντουλάπα σου.

 

Read More

And More