Το απόλυτο fashion bazaar! Απόκτησε τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή με 80% έκπτωση

Το απόλυτο fashion bazaar! Απόκτησε τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή με 80% έκπτωση | tlife.gr

Την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, οργανώνεται το απόλυτο fashion bazaar από την αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, και μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε με έκπτωση έως και 80% όλες τις προηγούμενες σειρές από τη DESPINA VANDI COLLECTION. Αν, λοιπόν, αυτό το fashion bazaar δεν είναι η τέλεια ευκαιρία να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με τον πιο οικονομικό τρόπο, να βρεις ένα νέο τοπ και το τέλειο φόρεμα, τότε… τι;

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο event έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε την τωρινή συλλογή DESPINA VANDI COLLECTION με έκπτωση έως και 20%.

Η DESPINA VANDI COLLECTION έχει ως στόχο να διατηρήσει καλοντυμένες όλες τις γυναίκες, και αυτό γίνεται πράξη με τις ιδέες και τα ρούχα της πιο στιλάτης Ελληνίδας, της Δέσποινας Βανδή.

Που θα γίνει το fashion bazaar;
Μοναδικές δημιουργίες σε μοναδικές τιμές “φιλοξενούνται” στο bar – restaurant Artisanal στην Κηφισιά, την Τετάρτη και την Πέμπτη (20 – 21 Ιουνίου) από τις 11 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Δίνουμε εκεί ραντεβού και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε μαζί αυτή τη fashion εμπειρία στο πλευρό της πάντα καλοντυμένης Δέσποινας!

READ more