Are you ready to party? Τα φορέματα του χειμώνα θα σε ντύσουν ανάλογα!

Από την εβδομάδα που μας έρχεται μπαίνουμε και επισήμως στην εορταστική περίοδο! Τα καλέσματα αυξάνονται όπως και οι έξοδοι για ποτό, για φαγητό, για γιορτές, για clubbing! Είναι η γκαρνταρόμπα σου έτοιμη για τις νύχτες που έρχονται;

Το βασικό κομμάτι κάθε εξόδου δεν είναι άλλο από το φόρεμα; Ψάχνεις φόρεμα “πρωτοχρονιάς”΄; Ψάχνεις κάτι σέξι; Η μήπως ένα πλεκτό που να φοριέται όλες τις ώρες;


Christopher Kane

Οι φετινές τάσεις λατρεύουν τα prints! Φλοράλ, άνιμαλ ακόμα και μιλιτέρ! Όλα παίζουν! Επένδυσε σε ένα φόρεμα που θα μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με τα διαχρονικά αξεσουάρ που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου -όπως μαύρες γόβες!


Missoni

Τα πλεκτά φορέματα είναι πολύ κομψά! Μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας! Είναι το ιδανικό κομμάτι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου αλλά και για να συνεχίσεις μέχρι αργά το βράδυ! Τόλμησε τα έντονα χρώματα και δει τα νορβηγικά μοτίβα!


Giles

Εάν φοβάσαι τα πολύ έντονα χρώματα και δεν θέλεις να καταλήξεις πάλι σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα, επένδυσε σε ένα φόρεμα σε καμηλό χρώμα (ξέρεις ήδη ότι είναι το πιο must της σεζόν). Ξεκίνησε με το διαχρονικό total look καμηλό για την απόλυτα in εμφάνιση και συνέχισε συνδυάζοντάς το με midnight blue δηλαδή το πολύ σκούρο μπλε ή με άλλα γήινα χρώματα. Φυσικά ταιριάζουν με λέοπαρ prints.

Δες εδώ τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς από 69.95 ευρώ μέχρι 385 ευρώ!
Εσύ διαλέγεις ανάλογα με το στιλ σου, το budget και την περίσταση!


Read More

And More