Άστατος καιρός! Ιδέες και styling tips για να παραμείνεις στιλάτη τώρα

Μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι αλλά ο καιρός δεν λέει να αποφασίσει, με πολλές άστατες αλλαγές, βροχές κρύο και ανατροπές στην διάρκεια της μέρας!Είναι η περίοδος που λογικά θα φορούσαμε μόνο τα καλοκαιρινά μας αλλά ακόμη αυτό δεν γίνεται καθώς το κρύου απαιτεί συνδυασμούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλη μέρα.

Το πρωί μπορεί να έχει κρύο μετά ήλιο και το βράδυ βροχή, όταν λοιπόν έχεις μία απαιτητική μέρα πραγματικά δεν ξέρεις τι να φορέσεις ώστε να είσαι σωστά ντυμένη για όλα αυτά τα καιρικά φαινόμενα.

Το βασικό στοιχείο λοιπόν στο styling των ημερών αυτών είναι να συνδυάζει καλοκαιρινά με πιο χειμερινά και να αποκτάς ένα all season look. Αέρινα κομμάτια, με ζεστά πανωφόρια, laytering και ελαφριά jacket είναι τα στοιχεία που χτίζουν outifts για αυτές τις μέρες και σίγουρα θα μπορέσεις να τα δημιούργησες με κομμάτια που ήδη έχεις χωρίς αγορές.

@sandrasemburg

Tην καμπαρντίνα σου δεν την χάρηκες γιατί ήμασταν στην καραντίνα, τώρα λοιπόν είναι η τέλεια στιγμή για να την χαρείς αφού είναι το πανωφόρι που θα σε κρατήσεις στιλάτη και ζεστή αυτές τις άστατες μέρες!Ελαφριά και σε χρώμα που ταιριάζει με όλα θα γίνει το πανωφόρι που θα έχεις σε ετοιμότητα για τις βροχερές μέρες.

@monicaainleydlv

ελαφριά ανοιξιάτικα παλτό σε pastel χρώματα είναι σχεδόν απαραίτητα αυτές τις μέρες αφού πραγματικά το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει τόσο πολύ που το χρειάζεσαι για μείνεις ζεστή και άνετη!Τα χρώματα που θα επιλέξεις ταιριάζουν με τα λευκά που θες να φορέσεις αυτή την περίοδο και θα έχεις ένα ισορροπημένο look.

@aninebing

Το αγαπημένο μας jean jacket, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το φορέσεις και να το χαρείς. Με τα αέρινα παντελόνια σου και t-shirt ώστε να έχεις ένα στιλάτο και σωστό outfit για αυτόν το καιρό.Τα sneakers είναι η τέλεια επιλογη για ένα τέτοιο look!

@belenhostalet

To αγαπημένο σου lignerie dress χρειάζεται κάτι για να παραμείνεις ζεστή τώρα, ένα δερμάτινο πουκάμισο ή ένα τζιν πουκάμισο είναι μια πρόταση ώστε να φορέσεις το στιλάτο αυτό κομμάιτ χωρίς να κρυώνεις!

@carodaur

Κιμονό και τζιν ένας συνδυασμός που θα σου δώσει το απόλυτο styling για αυτό τον άστατο καιρό!Το κιμονό δείχνει τέλειο με το τζιν ενώ αν το έχεις και σε λίγο πιο ζεστό ύφασμα θα αποδειχθεί και το τέλειο πανωφόρι για τώρα.

@jeanedamas

Το τζιν σου συνδύασε το με ένα σακάκι και t shirt ενώ κλειστά παπούτσια όπως loafers ή μπαλαρίνες επιβάλλονται για τις μέρες που δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ο καιρός. Το σακάκι είναι ένα κομμάτι masculine στοιχείο στην εμφάνιση μας που πάντα δίνει extra styling πόντους.

Συνδύασε ένα αέρινο φόρεμα σου με ένα μακριμάνικο top και είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση ειδικά όταν δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει η μέρα όσων αφορά τον αέρα το κρύο και την βροχή. Έτσι θα συνδυάσεις 2 κομμάτια από διαφορετικές εποχές για μία περίοδο που ο καιρός είναι άστατος.

@sandrasemburg

Πάνω από τις φούστες σου τώρα μπορείς να συνδυάσεις μία λεπτή ζακέτα με ζώνη και να δημιουργήσεις ένα σύνολο με lady like στοιχεία που ”αντέχει” σε αυτές τις καιρικές συνθύκες. Από μέσα φοράς ένα lingerie top και αν χρειαστεί να αφαιρέσεις την ζακέτα και να έχεις στιλάτο style.

@sandrasemburg

Μία ολόσωμη φόρμα αυτόν τον καιρό ακούγεται ιδανική επιλογή όταν ο καιρός είναι άστατος! Από πάνω μπορείς να προσθέσεις ένα ελαφρύ αντιανεμικό ή μία λεπτή καμπαρντίνα και να ολοκληρώσεις με senakers το look σου.

@sandrasemburg

Πάνω από το crop top αυτές τις μέρες χρειάζεσαι ένα πανωφόρι και το military jacket ακούγεται ιδανικό αφού συνδυάζεται με τα basic χρώματα και έχει ύφος που ταιριάζει απόλυτα με τα crop top και παντελόνια.

@sandrasemburg

Την αγαπημένη σου σαλοπέτα την φοράς με ένα μακριμάνικο μπλουζάκι και έχεις έτσι ένα σωστό ντύσιμο για τώρα. Τα παπούτσια σου μπορούν να έχουν ένα πιο θηλυκό ύφος και να αποφύγεις τα sneakers που τα φοράμε όταν θέλουμε πιο casual αποτέλεσμα.

@wethepeoplestyle

Τα παντελόνια μας αυτή την περίεργη εποχή τα συνδυάζουμε με μία ζακέτα σε ίδιο χρώμα και έχουμε ένα chic daily σύνολο. Η ζακέτα μπορεί να αντικαταστήσει ένα κλασικό πανωφόρι και το θετικό είναι ότι μπορείς να την μαζέψεις και να την βάλεις στην τσάντα σου.

 

@wethepeoplestyle

Mία ζακέτα με πολλά χρώματα όχι απαραίτητα πολύ ζεστή μπορείς να γίνει τέλειος συνδυασμός για το τζιν shorts σου και να έχεις έναν συνδυασμό που θα σου δώσεις ότι χρειάζεσαι τώρα ζέστη και style!

Read More

And More