Αtelier Jolie: Η Angelina Jolie μόλις ανακοίνωσε το δικό της fashion brand

Όπως σου έχω ήδη γράψει η Angelina Jolie εδώ και μήνες ετοιμαζόταν να λανσάρει την δική της εταιρεία Μόδας. Είχε κάνει αίτηση για το εμπορικό σήμα: Atelier Jolie και περίμενε την σωστή στιγμή, για να ξεκινήσει το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Τώρα λοιπόν είναι επίσημο: Η Angelina Jolie λανσάρει το δικό της fashion brand και το outing έγινε χθες στο Instagram της!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Το Atelier Jolie είναι περισσότερο μία πλατφόρμα δημιουργίας, παρά ένα κλασικό fashion brand! Η ηθοποιός θέλει να φτιάξει ένα project για δημιουργικούς ανθρώπους, που μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και διαφορετική οικογένεια ειδικών ραφτών, κατασκευαστών πατρόν και τεχνιτών από όλο τον κόσμο.

Splash/Ideal Images

Όλο αυτό το original project, προκύπτει από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό της, για τους ράφτες και κατασκευαστές με τους οποίους έχει η ίδια Jolie συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλα και  από την επιθυμία της να αξιοποιήσει τα υψηλής ποιότητας vintage υλικά και υφάσματα που διαθέτει, ώστε να γίνει μέρος ενός κινήματος που καλλιεργεί την προσωπική έκφραση!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atelier Jolie (@atelierjolieofficial)

Το Atelier Jolie θα είναι ένα project που θα βλέπει τους καταναλωτές να μπαίνουν στο ρόλο του σχεδιαστή, επιτρέποντάς τους να συνεργάζονται με ένα παγκόσμιο δίκτυο δημιουργών, για την παραγωγή ενδυμάτων. Σκοπός της επιχείρησης είναι ο εκδημοκρατισμός της βιομηχανίας της μόδας, δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε αναδυόμενους σχεδιαστές και τεχνίτες.

Reuters

Ελπίζει επίσης να τοποθετήσει πρόσφυγες σε θέσεις μαθητείας και να ενισχύσει την υποστήριξη “υποτιμημένων ομάδων”.

Χτίζω ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους που μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και ποικιλόμορφη οικογένεια ειδικών ραφτών και τεχνιτών από όλο τον κόσμο” δήλωσε η Jolie!

Από μία ακτιβίστρια δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο και ανυπομονούμε πως θα υλοποιηθεί όλο αυτό το μοναδικό αυτό project.

Read More

And More