AXDW- Ημέρα 1η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η πρώτη μέρα της 22ης Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα, Athens Xclusive Designers Week, που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο, έλαβε τέλος. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και αυτήν, απολαύσαμε τις επιδείξεις σημαντικών σχεδιαστών μόδας, fashion brands καθώς και ανερχόμενων σχεδιαστικών ταλέντων. Ο κάθε ένας ξεχωριστά παρουσίασε τις τάσεις, μέσα από τη δική του αισθητική με και με κίνητρο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Αυτήν τη φορά είχαμε την τιμή να δούμε τις νέες συλλογές των οίκων Pathenis, Panos Apergis και Kathy Hayndels & Giannetos Handmade. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες αναλυτικά!


Parthenis

Ο οίκος Parthenis παρουσίασε τη νέα συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, μένοντας πιστός στο ύφος που διατηρεί από την αρχή της καριέρας του και χωρίς περιττά στοιχεία. Ο μινιμαλισμός ήταν χαρακτηριστικό της κολεξιόν, ενώ έντονο ήταν και το αρχαιοελληνικό στοιχείο με τις αέρινες και λιτές γραμμές, τα ντραπέ στοιχεία και τις πτυχώσεις. Από τα σύνολα δεν έλειψε και η space αισθητική, κάτι που είχαμε συναντήσει και στην προηγούμενη συλλογή του επιτυχημένου οίκου!


Panos Apergis

Ο Panos Apergis υποδέχεται την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2018 με αέρινες γραμμές, ιδιαίτερα prints, αλλά και μονοχρωμίες. Το αποτέλεσμα ήταν αιθέριο και μοιάζει ιδανικό για καλοκαιρινά resorts. Χαρακτηριστικό του ήταν τα off shoulder cuts, οι πουκαμίσες και οι τουνίκ που είχαν σκισίματα στο πλάι, δίνοντας έτσι ακόμα πιο summer αισθητική.


Kathy Heyndels & Giannetos Handmade

O οίκος μόδας Kathy Heyndels σε συνεργασία με την σειρά ανδρικών ρούχων Giannetos Hand Made πραγματοποίησαν απο κοινού ένα fashion show εμπνευσμένο από τις hot τάσεις για αυτήν τη σεζόν. Σκούρα χρώματα, dark αισθητική, δερμάτινες υφές, διαφάνειες, πολύτιμες πέτρες και μεταλλικές λάμψεις είναι μερικά από τα στοιχεία που αποθέωσαν την κολεξιόν. Η γυναίκα, όπως την έχει φανταστεί ο οίκος, είναι sexy, δυναμική και πολλές φορές με masculine επιρροές. Από τη συλλογή φυσικά δεν έλειψαν και τα νυφικά, ένα κομμάτι που φημίζεται ο οίκος για πολλά χρόνια, αλλά και τα ανδρικά κοστούμια Giannetos.

Read More

And More