AXDW – Ημέρα 1η: Όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Ο παλμός της μόδας χτύπησε και πάλι δυνατά, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα Ελληνικά fashion brands και ανερχόμενα ταλέντα να δίνουν δυναμικά παρών, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της 24ης Αthens Xclusive Designers Week.

Η πρώτη ημέρα της AXDW άρχισε με δύο εντυπωσιακές επιδείξεις σε διαφορετικές τοποθεσίες γεμίζοντας την πόλη στυλ, νέα trends και πολλά happenings! H μεγαλύτερη Εβδομάδα Μόδας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ μόλις ξεκίνησε!

 

SOTIRIS GEORGIOU

Ο Sotiris Georgiou άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας με ένα μοναδικό show στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή SS19. Μια συλλογή γεμάτη μεταλλιζέ υφάσματα και έντονες αποχρώσεις με τα neon χρώματα να πρωταγωνιστούν. Στην πασαρέλα είδαμε oversized blazers, μπότες σε καουμπόικο στυλ ενώ τα rose gold και ασημί κοστούμια κέρδισαν τις εντυπώσεις. Οι βερμούδες και τα cycling shorts της νέας του συλλογής είναι αναμφίβολα το νέο trend. Στην πασαρέλα είδαμε και ανδρικές δημιουργίες με μοναδικά oversized κοστούμια, sneakers και loose γραμμές σε athleisure κυρίως στυλ.

 

KATHY HEYNDELS

Στη συνέχεια, ακολούθησε η λαμπερή επίδειξη που παρουσίασαν οι γνωστοί οίκοι μόδας Kathy Heyndels και Giannetos Handmade με ένα ατμοσφαιρικό show στο The Upper House. Μία επίδειξη στην οποία πρωταγωνίστησαν cocktail dresses και ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Στη νέα κολεξιόν του οίκου Kathy Heyndels με τίτλο “Ellipse” FW 2018/19 κυριαρχούν διαφάνειες, δαντέλες, midi φορέματα σε στενή κυρίως γραμμή αλλά και maxi με ιδιαίτερα κοψίματα. Το μαύρο και το ασημί είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις δημιουργίες ενώ τα κοστούμια και οι athleisure λεπτομέρειες ξεχώρισαν. Στην πασαρέλα είδαμε επίσης και παλτό ενώ στο τέλος παρουσιάστηκαν και νυφικά από τη νέα συλλογή.

Read More

And More