AXDW- Ημέρα 4η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα, γνωστή και ως Athens Exclysive Designers Week, έλαβε τέλος! Οι σχεδιαστές, οι fashion lovers και καταξιωμένα ονόματα της μόδας, έδωσαν το παρών στο Μέγαρο Ζαππείου για να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο αυτό το ξεχωριστό event. Ο κάθε designer ξεχωριστά παρουσίασε τις δικές του δημιουργίες και το Tlife φυσικά σου μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες. Παρακάτω λοιπόν, θα δεις τι θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μόδα και τι παρουσίασε ο σχεδιαστής Vassilis Zoulias, Panos Apergis, Tasos Mitropoulos, καθώς και το εντυπωσιακό show για καλό σκοπό, Starwalk for a cause by Bioten.

Vassilis Zoulias

Έχοντας πάντα σαν κίνητρο τη γυναικεία φινέτσα, o σχεδιαστής Vassilis Zoulias παρουσίασε τη νέα του συλλογή “Women in the Garden”, μένοντας πιστός στις 50s γραμμές και στις θηλυκές φόρμες. Η κολεξιόν “διακοσμήθηκε” από τις ασπρόμαυρες αποχρώσεις, το κόκκινο, το burgundy, ενώ δεν έλειψαν τα floral prints και η φίνα δαντέλα.

Panos Apergis

Το show “άνοιξε” με every day looks σε ζεστές αποχρώσεις, loose γραμμές, πλεκτά textures και prints εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 70. Η συλλογή ολοκληρώθηκε με night gowns σε μαύρο χρώμα που έφεραν δαντελένιες, τούλινες ή polka dot λεπτομέρειες.

Tasos Mitropoulos

Με οδηγό την ethnic αισθητική, ο σχεδιαστής Tasos Mitropoulos παρουσίασε μια ιδιαίτερη συλλογή με καθημερινά σύνολα, βραδινά φορέματα, αλλά και νυφικά. Οι αποχρώσεις κυμάνθηκαν στη γήινη παλέτα με μερικές πορτοκαλί και μπλε πινελιές.

Starwalk for a cause by Bioten

Η αυλαία έπεσε με τα διάσημα μοντέλα των 80s και των 90s να περπατούν στο catwalk για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Βίκυ Κουλιανού, η Νίκη Κάρτσωνα, η Ρέα Τουτουντζή, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Αλέξανδρος Παρθένης και πολλοί ακόμα φόρεσαν δημιουργίες σχεδιαστών που παρουσιάστηκαν την εβδομάδα μόδας.


Read More

And More