AXDW – Ημέρα 5η: Όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η μόδα κυριάρχησε και την 5η ημέρα στο Ζάππειο Μέγαρο, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενα ταλέντα να δίνουν δυναμικό “παρών”, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της Αthens Xclusive Designers Week.

Μόλις εχθές, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις νέες κολεξιόν των…

Fashion Workshop

Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές της σχολής Fashion Workshop παρουσίασαν πολλά διαφορετικά στυλ και looks από την καλοκαιρινή αλλά και χειμερινή συλλογή τους όπως εμπριμέ ολόσωμες φόρμες, έντονα prints, εντυπωσιακά παλτό και γούνες, διαφάνειες, metallics, αρχιτεκτονικά κοψίματα και μοναδικά φορέματα. To show ήταν χωρισμένο σε στάδια ανάλογα με το επίπεδο των σπουδαστών.

 

Clon8

Το brand Clon8 παρουσίασε τη νέα κολεξιόν με μια χορευτική επίδειξη και ένα πρωτότυπο concept αφού τα μοντέλα-χορευτές παρουσίασαν όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να φορεθούν οι δημιουργίες μέσα από τις χορευτικές τους κινήσεις. Όλες οι δημιουργίες ήταν σε μαύρο και άσπρο με ντραπέ και στρώσεις, μοτίβα, και πολύπλοκες λεπτομέρειες που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Έντονα σχήματα και γραμμές, δημιουργικά κοψίματα και υφές σε μια πολύ ξεχωριστή επίδειξη.

 

Irene Angelopoulos

H Irene Angelopoulos παρουσίασε τη νέα της συλλογή SS19 “Dinner with Godesses” σε μια επίδειξη με πολλή λάμψη και μουσική. Το show άνοιξε η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία εμφανίστηκε με 3 διαφορετικά outfits κατά τη διάρκεια του show πραγματοποιώντας ένα πολύ ξεχωριστό performance. Οι δημιουργίες ήταν κυρίως σε χρώματα χρυσού, ασημί και γκρι γεμάτες κρόσια, σκισίματα και διαφάνειες. Τα εντυπωσιακά headpieces που είχαν τα περισσότερα μοντέλα απογείωσαν τα looks. Η σχεδιάστρια επέλεξε να παρουσιάσει και 2 νυφικά με διαφάνεια και δαντέλα.

 

Voltadoros

Στη συνέχεια ακολούθησε η επίδειξη Valtadoros που παρουσίασε τη ready to wear συλλογή “DELOS” S/S ’19 με τα αυστηρά γεωμετρικά μοτίβα σε ένα ανδρόγυνο παιχνίδι του λευκού και του μαύρου. Ρίγες, βολάν και έντονες λεπτομέρειες σε μανίκια και ώμους απογείωσαν τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Στην πασαρέλα είδαμε συνδυασμούς διαφορετικών metallics μεταξύ τους ενώ το νυφικό κοστούμι κέρδισε τις εντυπώσεις.

Gaffer & Fluf

Οversized backpacks, casual τσάντες μέσης, πλάτης αλλά και crossbody απόλαυσαν οι παρευσικόμενοι στο fashion show Gaffer & Fluf που παρουσίασε τη νέα συλλογή S/S ‘19 “Between the lines”. Aποχρώσεις κυρίως σε μαύρο, λευκό, μπλε και μουσταρδί με καθημερινά ρούχα σε βαμβακερά και casual υφάσματα.

 

Peace & Chaos

Tο αγαπημένο brand Peace & Chaos έκλεισε τις επιδείξεις του Ζαππείου Μεγάρου με ένα ξεχωριστό show με τη νέα συλλογή S/S ’19 “The substance of light”. Casual δημιουργίες με έντονα prints και πολλά χρώματα, διαφάνειες, cycling shorts και jackets από denim και φούτερ. Συνδυασμός με στενές και loose γραμμές, φλούο στοιχεία σε κορδόνια, κάλτσες και κουκούλες ήταν μερικά από αυτά που παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι.

Read More

And More