ΑXDW: Κάνε την αίτησή σου για το θεσμό των New Designers Awards

ΑXDW: Κάνε την αίτησή σου για το θεσμό των New Designers Awards | tlife.gr

Η Αthens Xclusive Designers Week στηρίζει τους νέους δημιουργούς και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν την αίτησή τους για τα New Designers Αwards που θα γίνουν στο πλαίσιο της 25ης Εβδομάδας Μόδας η οποία θα πραγματοποιηθεί 29 Μαρτίου-1 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Τα νέα σχεδιαστικά ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο κοινό και στην κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από επιχειρηματίες του χώρου της ένδυσης, δημοσιογράφους και καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας.

Οι νέοι δημιουργοί που θα συμμετέχουν στα New Designers Awards θα διαγωνιστούν για τα βραβεία Best Catwalk, Best Trendesetter και Best New Designer, σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία στην ελληνική και τη διεθνή αγορά της μόδας.

Επιπλέον, οι νέοι σχεδιαστές θα έρθουν σε επαφή με σημαντικούς φορείς του χώρου της μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, buyers και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προμηθευτείτε την αίτηση συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε: 210 92 11 013-14 /alapard@axdw.gr

Περισσότερες ειδήσεις για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social media: facebook.com/axdweek, twitter.com/AXDWeek, youtube.com/AXDWeek, instagram.com/axdweek, pinterest.com/axdweek

READ more