Αχλάδι, μήλο ή κλεψύδρα; Ψώνισε με βάση τον σωματότυπό σου!

Το καθημερινό σου ντύσιμο μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη υπόθεση όταν ξέρεις ποια κομμάτια ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σου σωματότυπο. Οι περισσότερες γυναίκες χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες οι οποίες είναι εξής: Αχλάδι(στενή πλάτη και μέση με ανοιχτή περιφέρεια), μήλο (πλούσιο στήθος, κοιλιά και πιο λεπτά πόδια) και κλεψύδρα (λεπτή μέση και έντονες καμπύλες).

Αξιολόγησε λοιπόν το δικό σου σώμα, εντόπισε σε ποια κατηγορία βρίσκεσαι και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα καθορίσει τα στιλ σε ρούχα που πρέπει να επιλέξεις για να καλύψεις τις ατέλειες αλλά και να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία!

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν έχεις σωματότυπο αχλαδι, επέλεξε άνετα tops και πουκάμισα με παντελόνια σε ίσια γραμμή για να εξισορροπήσεις τη σιλουέτα σου, ψηλοτάκουνα παπούτσια και oversized τσάντες! Ολοκλήρωσε τα looks σου με εντυπωσιακά κοσμήματα που θα τραβήξουν τη προσοχή στο επάνω μέρος του σώματός σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν έχεις σωματότυπο μήλο, δώσε έμφαση στο κάτω μέρος του σώματος που είναι και το δυνατό σου σημείο. Επέλεξε ίσια παντελόνια ή μίνι φορέματα και φούστες που θα αναδείξουν τα ωραία πόδια σου, μονόχρωμα tops και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν τον πολύ θηλυκό σωματότυπο κλεψύδρα, επέλεξε ρούχα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και τονίζουν τη λεπτή σου μέση που είναι και το δυνατό σου σημείο! Τα wrap-dresses και οι pencil φούστες είναι μόνο μερικές από τις ιδανικές επιλογές για σένα!


Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές για το σωματότυπο μήλο…

Read More

And More